Ελλάδα: Η συνέντευξη της Stefania στο POP UP!

Στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, POP UP και στον Τάσο Μπιμπισίδη μίλησε η Stefania, στο πλαίσιο των συνεντεύξεων της στα ιδιωτικά κανάλια της χώρας μας!

Η ίδια, μίλησε για την ζωή της, για όλα όσα έκανε έπειτα από την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού, αλλά και την Eurovision 2021.

Γεννήθηκα στην Ουτρέχτη. Είμαι από το Σοφικό, Έβρου. Πηγαίνω σε μία ακαδημία, όπου σπουδάζω μουσική. Παίζω πιάνο και ντραμς. Στην Ολλανδία με αναγνωρίζουν στον δρόμο. Όταν μου ανακοινώθηκε ότι θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision χάρηκα πάρα πολύ. Θέλω να φορέσω γκλίτερ στην Eurovision. Αυτή τη στιγμή γράφουμε πολλά τραγούδια, για να έχουμε το καλύτερο για την Eurovision. Ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν μου έχει πει ακόμα τι θα κάνουμε στην σκηνή. Θυμάμαι τον πατέρα μου να τραγουδάει το Alcohol Is Free. Τα πρώτα τραγούδια που άκουσα από την Eurovision, είναι της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά. Οι παππούδες μου χάρηκαν πολύ που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision, ενώ το αγόρι μου αποκάλυψε πως γνώριζε ενστικτωδώς, ότι θα βρεθώ κάποια στιγμή στη σκηνή της Eurovision.

Δείτε τη συνέντευξη της, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο, μετά το 53ο λεπτό εδώ.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *