Κροατία: Στις 13 Φεβρουαρίου ο Τελικός του Dora 2021 σύμφωνα με κροατικά μέσα ενημέρωσης!

Σύμφωνα με την κροατική εφημερίδα, Jutarnji list, το Dora 2021, μέσα από το οποίο θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Κροατίας στην Eurovision 2021, θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου 2021.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το γεγονός αν ο φετινός εκπρόσωπος, Damir Kedžo, θα επιστρέψει, εφόσον δεν πρόκειται να επιλεχθεί με απευθείας ανάθεση από τον δημόσιο φορέα της χώρας, HRT.

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας πήρε την απόφαση να διοργανώσει και για την Eurovision 2021 τον εθνικό τελικό Dora, σεβόμενη το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι με την πόλη της Οπατίας. Ο εθνικός τελικός θα διεξαχθεί τον επόμενο χρόνο, όπως είχε προγραμματιστεί, ενώ σύντομα αναμένεται να ανοίξει και η διαδικασία υποβολής τραγουδιών.

Ο ίδιος ο Damir Kedžo, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μας προϊδεάζει για την πιθανή του επιστροφή, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από την παραγωγή ενός νέου τραγουδιού, με το οποίο ίσως τον δούμε στην εθνική επιλογή τον ερχόμενο Φεβρουάριο, εφόσον το καταθέσει στο HRT. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά της φράσης “Eurovision 2021” από τον παραγωγό του κομματιού, Patrik Flis.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Damir Kedžo κέρδισε το Dora 2020 και θα εκπροσωπούσε την Κροατία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Divlji Vjetre το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Πηγή/Φωτό: Jutarnji list, Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *