Μολδαβία: Με αισιοδοξία η Dream Team για την Eurovision 2021 | Ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση της Natalia Gordienko!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του τραγουδιού της Natalia Gordienko, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Μολδαβία στην Eurovision 2021 και είναι σύνθεση του δικού μας Δημήτρη Κοντόπουλου.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε στην Μόσχα, αφού λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών δεν ήταν δυνατόν να έρθει στην Αθήνα η Natalia Gordienko. Vocal coach και αυτή την φορά, όπως και στην περίπτωση του Uku Suviste ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη, ενώ το παρών έδωσαν και ο Philipp Kirkorov, αλλά και ο project manager του εγχειρήματος, Ηλίας Κοκοτός. Η ηχογράφηση έγινε στο Vi Studio.

Σύμφωνα με όσα μας μεταφέρθηκαν το καλλιτεχνικό και μουσικό αποτέλεσμα, άφησε απόλυτα ικανοποιημένους όλους τους εμπλεκόμενους, ενώ υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενα άρθρα μας, το τραγούδι της Μολδαβίας για την Eurovision 2021 δεν θα θυμίζει σε τίποτα την φετινή συμμετοχή. Πρόκειται για ένα uptempo τραγούδι, που θα μας αποκαλύπτει την σέξι πλευρά της Natalia και δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

https://www.instagram.com/p/CFx4r1JgU4I/?utm_source=ig_web_copy_link

Μέσα στους επόμενους μήνες και με την άνεση του χρόνου θα πραγματοποιηθεί το βίντεο κλιπ. Το τραγούδι θα παρουσιαστεί τους πρώτους μήνες του 2021.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις της Μολδαβίας στην Eurovision 2021!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *