Αλβανία: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων στο Festivali i Këngës 59 | Ο νικητής θα διαγωνισθεί στην Eurovision 2021!

Πριν από λίγο το Eurovision Albania δημοσιοποίησε αποκλειστικά την λίστα των καλλιτεχνών που θα διαγωνισθούν στο  Festivali i Këngës 59, τον εθνικό τελικό της Αλβανίας για την Eurovision 2021!

Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών έληξε στις 2 Οκτωβρίου και με βάση τα όσα ανέφεραν τα τοπικά μίντια, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου αναμέναμε την ανακοίνωση των φιναλίστ. Τελικά, το Eurovision Albania μία ημέρα νωρίτερα, πρόδωσε την έκπληξη! Μεταξύ των ονομάτων έχουμε σχεδόν όλους τους φημολογούμενες καλλιτέχνες της προηγούμενης περιόδου, αλλά και αρκετούς που συμμετείχαν και σε παλαιότερα FiK.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

EKSKLUZIVE / EXCLUSIVE PJESËMARRËSIT NË FEST 59 / PARTICIPANTS AT FIK 59

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Albania (@eurovisionalbania) στις

Updated 18:00

Λίγο μετά την δημοσίευση του Eurovision Abania, η δημόσια τηλεόραση της χώρας (RTSG) επιβεβαίωσε την λίστα, δίνοντας μας και τους τίτλους των τραγουδιών. Η κριτική επιτροπή που επέλεξε τα 26 τραγούδια αποτελούνταν από τους: Alma Bektashi, Jonida Maliqi, Agim Doçi, Klodian Qafoku και Eugent Bushpepa. Με αρκετή δόση από eurostars όπως βλέπετε.

Το FiK 59 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Δεκεμβρίου, ως είθισται. Ο νικητής επιλέγεται από μία κριτική επιτροπή, χωρίς την συμμετοχή του κοινού. Η Arilena Ara που ήταν η νικήτρια του περσινού FiK δεν συμμετέχει εκ νέου, οπότε πλέον επισήμως μπορούμε να πούμε ότι δεν θα την δούμε στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

https://www.youtube.com/watch?v=p-E-kIFPrsY

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *