Ελλάδα: Ήρθε η ώρα της Stefania | Φθάνει το Σάββατο στην Αθήνα για την ηχογράφηση των υποψήφιων τραγουδιών της Eurovision 2021!

Αφού ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση για τον Uku Suviste και την Natalia Gordienko, σειρά έχει η Stefania. Η εκπρόσωπος μας στην Eurovision 2021, φθάνει στην Αθήνα αύριο Σάββατο 3/10, για να ηχογραφήσει τα πέντε υποψήφια τραγούδια που θα υποβάλει η ομάδα της στην ΕΡΤ, για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής!

Μια γεμάτη εβδομάδα θα έχει η Stefania, με ηχογραφήσεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις και συνεντεύξεις, στην πρώτη ουσιαστικά πράξη του έργου, ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2021.

H Stefania επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές, αυτή την φορά όμως για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Οι Δημήτρης Κοντόπουλος, ARCADE και Sharon Vaughn έχουν έτοιμα ή σχεδόν έτοιμα, τα πέντε τελικά υποψήφια τραγούδια που θα καταθέσουν στην ΕΡΤ, σε μεταγενέστερο χρόνο, προκειμένου να αναδειχθεί το τραγούδι με το οποίο η 18χρονη πλέον Stefania, θα μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ.

Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη αναμένεται να είναι στο φλΕΡΤ της Νάντιας Κοντογιώργη, ενώ θα ακολουθήσουν εμφανίσεις και στα ιδιωτικά κανάλια. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασισθεί ο τρόπος επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό, με όλα τα σενάρια να παραμένουν στο τραπέζι. Μια κλειστή δηλαδή επιλογή όπως τα τελευταία δύο χρόνια ή μία τηλεοπτική βραδιά με ψηφοφορία από το κοινό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πρόκειται να μας αποκαλύψετε αύριο μερικές λεπτομέρειες για τα τραγούδια και φυσικά την γνώμη σας; (Εννοείται εν σύγκριση με το supergirl)

    Απάντηση
    • Deida
      Deida says:

      Οχι. Ας μην γινει. Αν ειναι να γινει τετοια βραδια ας γινει πολλους καλλιτεχνες/τραγουδια, οχι εναν καλλιτεχνη και καποια τραγουδια τυπου Demy.

      Απάντηση
    • Eurodisaster
      Eurodisaster says:

      Δεν χρειάζεται να γίνει καμία τέτοια βραδιά, καθώς θα είναι πεταμένα λεφτά. Το τραγούδι που θέλουν αυτοί θα φροντίσουν να πάει, όπως συνέβη και το 2017. Οπότε, προς τι η φασαρία;

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *