Ελλάδα: Η ηχογράφηση της Stefania ολοκληρώνεται | Συνεντεύξεις στα ιδιωτικά κανάλια!

Η ηχογράφηση των τραγουδιών της Stefania για την Eurovision 2021 ολοκληρώνεται σιγά- σιγά, ενώ το σημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεντεύξεις στα ιδιωτικά κανάλια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες μέχρι και χθες το βράδυ, η Stefania είχε ηχογραφήσει τέσσερα τραγούδια. Στόχος της ομάδας των δημιουργών που βρίσκονται και φέτος πίσω από την ελληνική συμμετοχή, δηλαδή των Δημήτρη Κοντόπουλου, ARCADE και Sharon Vaughn, είναι να ηχογραφηθούν συνολικά πέντε τραγούδια εκ των οποίων θα επιλεγεί αυτό που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2021. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασισθεί ο τρόπος επιλογής της συμμετοχής μας, αν και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, με την ΕΡΤ φυσικά να είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση.

Αυτή την ώρα η Stefania δίνει συνεντεύξεις στα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια. Όπως σας είπαμε το ενδιαφέρον των media παραμένει υψηλό, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια θα είναι παρόντα σήμερα στο Hilton, όπου θα δοθούν οι συνεντεύξεις, τις οποίες και θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες στους δέκτες μας.

Η Stefania αναμένεται να επιστρέψει στην Ολλανδία την Κυριακή. Θα ακολουθήσει η επεξεργασία των demo που ηχογράφησε, ώστε στην συνέχεια να υποβληθούν στην ΕΡΤ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *