Ελλάδα: Λεπτομέρειες σχετικά με τα υποψήφια τραγούδια της Στεφανίας!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η εκπρόσωπός μας στη Eurovision 2021 Στεφανία Λυμπερακάκη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” στο Open, και που προβλήθηκε σήμερα, δόθηκαν από την ίδια κάποια στοιχεία σχετικά με τα υποψήφια τραγούδια για το διαγωνισμό.

Σχετικά με το ύφος τους ξεκαθάρισε ότι δε μοιάζουν με το SUPERGIRL αλλά είναι πιο κοντά στο ύφος του τελευταίου της single Friday. Ως προς αυτό, μετά από επικοινωνία που είχαμε με την ομάδα των δημιουργών, μάς αναφέρθηκε ότι η Στεφανία απάντησε ότι μοιάζουν περισσότερο με το Friday και όχι με το Supergirl, θέλοντας να πει ότι δεν έχουν έθνικ στοιχεία και είναι ποπ κομμάτια. Κανένα από τα τραγούδια δεν μοιάζει με το Friday. Επίσης, η Στεφανία πρόσθεσε πως κανένα από τα τραγούδια δεν είναι μπαλάντα.

Πέρα από τα τραγούδια, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με το Σάκη Ρουβά, στην επικοινωνία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και στο ενδεχόμενο ο σύντροφός της, που είναι επίσης καλλιτέχνης, να τη συνοδεύσει στη σκηνή της Eurovision. Η ίδια απάντησε αρνητικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το απόσπασμα από τη συνέντευξη της Στεφανίας εδώ.

 

 

10 ΣΧΟΛΙΑ
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Απλώς εξέφρασα μια ανησυχία γιατί σίγουρα μέχρι να ακούσουμε το τραγούδι θα πρέπει να κρατάμε πολύ μικρό καλάθι καθώς οι 2 αποτυχίες της ομάδες βρίσκονται στο πρόσφατο παρελθόν (+οι συμμετοχές Μολδαβίας και Εσθονίας για το 2020). Από εκεί και πέρα τι βρήκες τόσο ενοχλητικό στο σχόλιο μου που πρέπει”να το κοιτάξω” πραγματικά δεν καταλαβαίνω…

        Απάντηση
      • Reverb
        Reverb says:

        Οι επιτυχίες είναι στη συντριπτική πλειοψηφία βυσματικά σπρωξίματα ανατολικού μπλοκ όποτε δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.

        Απάντηση
  1. Ευαγγελία
    Ευαγγελία says:

    Το ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ dream team είναι η πλέον επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του διαγωνισμού φαίνεται ότι κάποιοι δεν μπορούν ακόμα να το χωνέψουν.
    Δεν πειράζει: ξύδι, που λένε και στο χωριό μου.

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Το single Friday δεν το έχω ακούσει.
    Το ότι τα υποψήφια τραγούδια δε μοιάζουν με το Supergirl (θα δούμε βέβαια στην πράξη τι μπορεί να σημαίνει αυτό), μόνο ως ελπιδοφόρο το βλέπω.

    Απάντηση
  3. Ανδρέας Τράσας
    Ανδρέας Τράσας says:

    Αυτό που ξεκαθαρίζουν οτι τα τραγούδια δεν θα έχουν έθνικ στοιχεία με εκνευρίζει αφάνταστα
    Μη ξεχνάτε οτι η Ελλάδα δεν είναι Σουηδία που και τα πιο απλά pop τραγούδια που στέλνει φτάνει στις πρωτες θέσεις των επιτροπών ,ευκαιρία ψάχνουν να αφήσουν εκτός τελικού
    Αν το τραγούδι της Ελλάδας δεν έχει τίποτα το Ελληνικό και είναι ενα pop τραγούδι τοτε είναι σίγουρο οτι θα περάσει αδιάφορο
    Βλέπε this is love ,αλλά και το Better Love που αν και αγαπήθηκε κατέληξε τελευταίες θέσεις

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *