Ισλανδία: Ναι από τον Daði για την Eurovision 2021, αλλά μόνο με απευθείας ανάθεση!

Συνέντευξη παραχώρησε ο Daði Freyr Pétursson στην γερμανική εφημερίδα Berliner Zeitung, όπου δηλώνει πρόθυμος να συμμετάσχει το 2021 στον διαγωνισμό της Eurovision, αρκεί όμως να επιλεγεί με απευθείας ανάθεση.

Ο Daði Freyr Pétursson με το Think About Things ήταν το μεγάλο φαβορί για την νίκη στον φετινό ακυρωθέντα διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα τον ήθελαν ξανά στην επόμενη Eurovision. Ο ίδιος δεν αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο, αρκεί να επιλεγεί με απευθείας ανάθεση και να μην χρειαστεί να περάσει ξανά από τον σκόπελο του εθνικού τελικού, Söngvakeppnin.

Ο μόνος τρόπος για να πηγαίναμε θα ήταν αν μας στέλναν κατευθείαν στην Eurovision. […] Θέλω να διαγωνιστώ, αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά για τον ισλανδικό διαγωνισμό, και σε αυτό το σημείο, δεν έχει νόημα για μένα να το ξανακάνω. Αν μπορέσουμε να πάμε κατευθείαν στην Eurovision, μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό όλο τον χρόνο αντί να πρέπει να διαχωρίσουμε την προσοχή μας.

Μάλιστα ο Daði πιστεύει ότι μπορεί να φέρει την πρώτη νίκη της Ισλανδίας στον διαγωνισμό, ενώ έχει ήδη σκεφθεί πιθανό stage concept για την συμμετοχή του.

Αν και τέτοια εποχή πάντοτε η ισλανδική δημόσια τηλεόραση είχε ήδη ανακοινώσει τις λεπτομέρειες του Söngvakeppnin φέτος τηρεί σιγήν ιχθύος. Βέβαια η ανακοίνωση του προγράμματος της περιοδείας του Daði, με το κενό που έχει την περίοδο της Eurovision 2021, σε συνδυασμό με αυτό που αναφέρεται παραπάνω, ενισχύουν τις φήμες που τον θέλουν να εκπροσωπεί ξανά την Ισλανδία.

Πιστεύετε θα επιλεγεί εκ νέου ο Daði για την Eurovision 2021;

Πηγή: Wiwibloggs
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *