Ισλανδία: Το πρόγραμμα συναυλιών του Dadi μας δείχνει ότι θα είναι ο εκπρόσωπος στην Eurovision 2021;

Προφανώς και η RUV θα ήθελε να μιμηθεί τις υπόλοιπες σκανδιναβικές δημόσιες τηλεοράσεις και να πραγματοποιήσει και την επόμενη χρονιά το Söngvakeppnin, που είναι πολύ δημοφιλές στην χώρα.

Το γεγονός όμως ότι ο Daði Freyr Pétursson, που ήταν ο φετινός νικητής του Söngvakeppnin ήταν και το μεγαλύτερο φαβορί για την νίκη στην Eurovision 2020 , έχει βάλει σε πολύ δεύτερες σκέψεις την RUV. Σε συνέντευξη του στις 10 Ιουλίου, ο αρχηγός αποστολής, Felix Bergsson, αποκάλυψε ότι η απόφαση της χώρας για την Eurovision 2021 θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο.

Σήμερα, ο Daði Freyr Pétursson, ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της περιοδείας του, αρχής γενομένης τον Μάρτιο.

Στις παραπάνω φωτογραφίες, που δημοσιεύθηκαν μέσα από τον προσωπικό λογαριασμού του Ισλανδού ερμηνευτή, στο Twitter, παρατηρούμε ότι η περιοδεία του, θα διαρκέσει από τον Μάρτιο εως τον Ιούνιο, με ολόκληρο τον Μάιο να δηλώνει ελεύθερος ως προς το πρόγραμμα του.

Θα μπορούσαμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι Dadi μας δείχνει κατά κάποιον τρόπο ότι θα είναι και φέτος ο εκπρόσωπος της Ισλανδίας στην Eurovision 2021. Ωστόσο, η δημόσια τηλεόραση της Ισλανδίας, RUV, αν και επιβεβαίωσε την παρουσία της στην Eurovision 2021, δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για τον τρόπο επιλογής του καλλιτέχνη της για το Ρότερνταμ. Επίσημη, πάντως ανακοίνωση αναμένεται σύντομα.

Φέτος, ο Daði Freyr Pétursson, με το Think About Things, ήταν ένα από τα φαβορί της Eurovision 2020, που ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού.

https://www.youtube.com/watch?v=1HU7ocv3S2o

Θα καταφέρει αυτή να διαγωνισθεί στην Eurovision και να φέρει την πρώτη νίκη της Ισλανδίας στον Διαγωνισμό;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *