Καλομοίρα: “Αν πάω ξανά στην Eurovision, θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο τραγούδι…”!

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, έδωσε η Καλομοίρα. Λίγο μετά την επιστροφή της από την Καραϊβική, όπου γιόρτασε μαζί με τον σύζυγό της τα 10 χρόνια γάμου τους, η Καλομοίρα ξεκαθαρίζει στην συνέντευξη αν όντως έχει συζητήσει με το ΡΙΚ το ενδεχόμενο της Eurovision 2021, περιγράφει το τραγούδι με το οποίο θα ήθελε να ξαναβρεθεί στην σκηνή του διαγωνισμού, ενώ αποκαλύπτει και αν έχει ήδη ακούσει κάποιο υποψήφιο τραγούδι.

Ένα από τα πρόσωπα που φημολογούνται ότι θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Eurovision 2021, είναι η Καλομοίρα. Η αγαπημένη σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, Καλομοίρα, που το 2008 έφερε την τρίτη θέση για την Ελλάδα, παραδέχθηκε σε συνέντευξη της σε βελγικό ιστότοπο, ότι για πρώτη φορά σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στον διαγωνισμό, έχοντας ήδη μάλιστα προβεί σε κάποιες συζητήσεις με το ΡΙΚ.

Για πρώτη φορά μετά από εκείνη την συνέντευξη η Καλομοίρα ανοίγει περισσότερο τα χαρτιά της και δίνει μερικές ακόμη σημαντικές λεπτομέρειες.

Αρχικά παραδέχεται για μία ακόμη φορά ότι έχει συζητήσει με το ΡΙΚ το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021 και περιγράφει το τραγούδι με το οποίο θα ήθελε να το κάνει:

Αν πήγαινα ξανά στην Eurovision, θα ήθελα να έχω ένα δυνατό dance κομμάτι, που θα μου επέτρεπε να χορέψω και να διασκεδάσω πάνω στην σκηνή.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί για το αν έχει ακούσει κάποια υποψήφια τραγούδια.

Όχι. Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι.

Τέλος, ο δημοσιογράφος τη ρωτά αν την προβληματίζει το γεγονός ότι η Eurovision 2021 μπορεί να διεξαχθεί χωρίς κοινό και με νέα εντελώς δεδομένα, διαφορετικά από αυτά που την έχουμε συνηθίσει, εξαιτίας της πανδημίας.

Αγαπώ πολύ την Eurovision και πιστεύω ότι μέχρι τον Μάιο του 2021 υπάρχει το περιθώριο να προετοιμαστεί καλύτερα απ’ ότι το 2020. Είμαι σίγουρη ότι η Eurovision 2021 θα έχει επιτυχία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα κυπριακά μέσα, η Καλομοίρα είναι το φαβορί αυτή την στιγμή να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021, χωρίς βέβαια να αποκλείονται οι περιπτώσεις της Κατερίνας Στικούδη, Ειρήνης Παπαδοπούλου, του Ηλίας Κόζα ή κάποιου άλλου ονόματος έκπληξη!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2021!

Πηγή: OK

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *