Λιθουανία: Το “We Are The Winners” εμπνεύστηκε από το “My Number One” της Έλενας Παπαρίζου!

Αποτελεί μέχρι και σήμερα την καλύτερη επίδοση που έχει η Λιθουανία στον διαγωνισμό. Φυσικά αναφερόμαστε στο We Are The Winners των LT United, που στην Eurovision 2006 της Αθήνας κατέκτησε την έκτη θέση, αν και αποδοκιμάστηκε εντόνως από το κοινό του ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει τώρα ο Andrius Mamontovas, μέλος των LT United, έμπνευση του τραγουδιού τους ήταν το My Number One της Έλενας Παπαρίζου!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Euro Trip του Eurovoix, ο Andrius Mamontovas αναφέρεται στην εμπειρία της Eurovision και πως γεννήθηκε το We Are The Winners:

Ξεκίνησε ως αστείο. Φώναξα τους συνεργάτες μου και τους είπα ότι έχω μία ιδέα για ένα τραγούδι. Ένα πολύ απλό τραγούδι, λέει We Are The Winners!

Στην συνέχεια εξηγεί πως το My Number One της Έλενας Παπαρίζου, αποτέλεσε έμπνευση για το τραγούδι τους:

Την προηγούμενη χρονιά είχε νικήσει η Ελλάδα, με ένα τραγούδι που είχε τίτλο My Number One, πίστευα ότι ο λόγος που νίκησαν ήταν επειδή ονόμασαν έτσι το τραγούδι τους.

Με παράδειγμα την Έλενα Παπαρίζου, οι LT United ήλπιζαν ότι θα κερδίσουν και αυτοί…

Πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε, αλλά ακόμα και αν είχαμε την τελευταία θέση, θα ήταν τόσο ειρωνικό. Έτσι, θεωρώντας ότι έχουμε καλό υλικό, πήγαμε στο διαγωνισμό για να διασκεδάσουμε!

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη στο Spotify, στο νέο επεισόδιο του Euro Trip.

Ποια η γνώμη σας για το We Are The Winners; Θα μπορούσε όντως να κερδίσει τον διαγωνισμό;

Πηγή: Eurovoix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *