Πολωνία: Με την Alicja Szemplińska στην Eurovision 2021 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

Η δημόσια τηλεόραση της Πολωνίας στην χθεσινή συνέντευξη τύπου για την Junior Eurovision 2020, επιβεβαιώσε την συμμετοχή της στην Eurovision 2021, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεση της να εκπροσωπηθεί εκ νέου από την Alicja Szemplińska!

Με τον τρόπο αυτό η Πολωνία  γίνεται η 21η χώρα που επιβεβαιώνει για την Eurovision 2021, τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπούσε στον φετινό, ακυρωθέντα διαγωνισμό!

Στην συνέντευξη τύπου, κατά την οποία παρουσιάστηκαν και οι τρεις παρουσιαστές της Junior Eurovision 2020, ο πρόεδρος της πολωνικής δημόσιας τηλεόρασης, Jacek Kurski, επαίνεσε τους υπαλλήλους της TVP για την προσπάθεια τους, να διοργανώσουν έναν διαγωνισμό, τελείως διαφορετικό από όσους έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Μάλιστα προς δυσάρεστη έκπληξη όλων μας, ο Jacek Kurski προέβλεψε ότι και η Eurovision 2021 θα διεξαχθεί με τον ίδιο τρόπο, προκρίνοντας δηλαδή το Plan D. Με τους καλλιτέχνες να εμφανίζονται από τις χώρες τους και όχι ζωντανά από το Ρότερνταμ. Ο executive supervisor του διαγωνισμού, Martin Osterdahl, πάντως που ήταν παρών διαδικτυακά δεν σχολιάσε τίποτα επί τούτου.

Η επίσημη επιβεβαίωση της Alicja θα γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο, αφού υπάρξουν και οι απαραίτητες συνεννοήσεις και με την δισκογραφική εταιρεία της.

Για την Eurovision 2020 η Alicja κέρδισε το πολωνικό εισιτήριο μετά την νίκη της στον εθνικό τελικό της χώρας, τραγουδώντας το Empires, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω;

https://www.youtube.com/watch?v=s_Y7mMka4SQ

Πηγή: dziennik-eurowizyjny
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *