Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “To Secret Combination στην αρχή ήταν ένα λαϊκό ποπ τραγούδι”!

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες γύρω από τα τραγούδια που έχει γράψει για τη Eurovision.

Αρχικά, ερωτήθηκε για το πως νιώθει που το όνομα της Καλομοίρας βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους καλλιτέχνες για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Eurovision 2021, με τον ίδιο να απαντά:

Μου φαίνεται πολύ ωραίο και συγκινητικό αν επιστρέψει η Καλομοίρα στη Eurovision. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα.

Έκανε επίσης μια σημαντική αποκάλυψη για το Secret Combination, την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2008, που κατέκτησε την 3η θέση:

«To Secret Combination στην αρχή ήταν ένα λαϊκό ποπ τραγούδι. Θυμάμαι ήταν να γράψω για την Καλομοίρα και μου είπαν “έχουμε τρία τραγούδια υποψήφια για να στείλουμε με ένα από αυτά την Καλομοίρα στους προκριματικούς”. Με λαϊκούς στίχους. Κάπου έλεγε “μέσα στη βότκα σε αναζητώ”. Νομίζω ότι λεγόταν “Ο τρόπος που κοιτάζεις”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της Κύπρου το 2007 που αν και φαβορί δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον Τελικό:

Μερικές φορές η τύχη παίζει ωραία παιχνίδια. Το Comme ci comme ca  είναι ένα τραγούδι που δεν το είχα γράψει για τη Eurovision. Τότε λοιπόν η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς μου ζήτησαν να τους γράψω ένα τραγούδι γιατί ετοιμαζόντουσαν να κάνουν κάποιες επαφές με μια δισκογραφική εταιρεία στη Γαλλία. Μου ζήτησαν λοιπόν ένα γαλλικό κομμάτι. Τους το έκανα χαριστικά το 2005. Το είχα ξεχάσει και το 2007 με πιάνει η Ευρυδίκη και μου λέει “πάμε Eurovision με το Comme Comme ca”. Θυμάμαι ότι τότε ένιωσα λίγο άβολα γιατί ήμουν υποψήφιος με την Τάμτα».

Δείτε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *