Σουηδία: Τα πρώτα ονόματα για το Melodifestivalen!

Η Aftonbladet στο χθεσινό της φύλο μας δίνει τα τρία πρώτα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο Melodifestivalen 2021. Λέμε ότι θα συμμετάσχουν γιατί όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια η Aftonbladet όσα μεταδίδει ισχύουν σχεδόν απόλυτα. Για το Melodifestivalen 2020 πέτυχε τα 23 από τα 24 ονόματα που ανέφερε. Οι τρεις λοιπόν πρώτοι καλλιτέχνες που θα δούμε στο Melodifestivalen 2021 είναι οι Tusse Chiza, Sannex καιSami Rekik och Wahl.

Tusse

O 18χρονος Tusse Chiza είναι ο νικητής του περσινού Idol. Ο Christer Bjorkman ως επισκέπτης κριτής τότε είχε εκφρασθεί πολύ θετικά για το ταλέντο και ερμηνεία του, οπότε δεν αποτελεί καμία έκπληξη η συμμετοχή του. “Σας περιμένω στο Melodifestivalen όποτε θέλετε” του είχε πει τότε ο Christer Bjorkman. Όλο το καλοκαίρι ο Tusse συμμετείχε σε διάφορα songwriting camps ψάχνοντας το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στο Melodifestivalen 2021. Τραγούδι όμως για τον ίδιο, έψαχνε και ο ίδιος ο Christer Bjorkman και από ότι φαίνεται το βρήκε, ώστε το όνομα του να βρίσκεται μεταξύ των 28 υποψηφίων.

Sannex

Το βραβευμένο με Grammy συγκρότημα Sannex θα είναι επίσης μεταξύ των υποψηφίων του Melodifestivalen 2021. Οι Sannex βραβεύθηκαν με Grammy το 2017, για το καλύτερο χορευτικό συγκρότημα της χρονιάς, ενώ έχουν λάβει και διάφορα άλλα βραβεία στην πορεία τους.

Sami Rekik och Wahl

Δύο σόλο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται ντουέτο για τις ανάγκες του Melodifestivalen 2021. O Sami Rekik 42 ετών και ο Wahl 34 ετών. Το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχουν θα είναι ποπ και θα εκπροσωπεί ένα στυλ, το οποίο θα συνδυάζει το προσωπικό στυλ και των δύο καλλιτεχνών.

Η πλήρη λίστα με τους υποψηφίους του Melodifestivalen 2021 αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη Νοεμβρίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2021 έχει ως εξής:

  • Ο 1ος ημιτελικός 6 Φεβρουαρίου
  • Ο 2ος ημιτελικός 13 Φεβρουαρίου
  • Ο 3ος ημιτελικός 20 Φεβρουαρίου
  • Ο 4ος ημιτελικός 27 Φεβρουαρίου
  • Ο γύρος της δεύτερης ευκαιρίας 6 Μαρτίου
  • Ο τελικός 13 Μαρτίου

Σας θυμίζουμε ότι το Melodifestivalen 2021 λόγω της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί μόνο στην Στοκχόλμη, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2021!

Πηγή: Aftonbladet

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *