“Τα καλύτερα της χρόνια” είναι εδώ | Δυναμική επιστροφή της ΕΡΤ στο τηλεοπτικό προσκήνιο!

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν στο τηλεοπτικό κοινό και οι τρεις νέες σειρές της ΕΡΤ1 που έκαναν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, το εγχείρημα της ΕΡΤ έφερε χαμόγελα στην Αγία Παρασκευή και η υποδοχή των πρώτων επεισοδίων ήταν ιδιαίτερα θερμή, τόσο στα social media όσο και στους πίνακες της τηλεθέασης.

Η ΕΡΤ επιχειρεί στροφή στη μυθοπλασία και ήδη έχει τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον με τις τρεις νέες σειρές τις οποίες ρίχνει στη… μάχη της τηλεθέασης, αποδεικνύοντας αφενός στα ιδιωτικά κανάλια ότι υπάρχει και αυτή η τηλεόραση και αφετέρου προτείνοντας στους τηλεθεατές που το επιθυμούν μία διέξοδο από τα ριάλιτι.

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Η Τούρτα της Μαμάς» και «Τα καλύτερα μας χρόνια» είναι οι τρεις νέες σειρές της ΕΡΤ 1 οι οποίες συζητήθηκαν ιδιαίτερα πριν καν προβληθούν στον «αέρα» της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Πρώτη στη «μάχη» έπεσε η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» η οποία έδειξε με τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσε πως είναι άξιος αντίπαλος, σε μία πραγματικά πολύ δύσκολη ζώνη.

Το βράδυ της Πέμπτης, πρεμιέρα έκαναν και οι άλλες δυο σειρές. Πρώτα βγήκε στον «αέρα» η σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» και στην συνέχεια το «Η τούρτα της μαμάς».

Το twitter δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις δυο αυτές πρεμιέρες και ανέβασε στις πρώτες θέσεις τα ανάλογα hashtags με το hashtag της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» να παίρνει προβάδισμα στα tweets.

Χαρακτηριστικά tweets που αποδεικνύουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τις νέες σειρές της ΕΡΤ και το πολύ θερμό καλωσόρισμα που τους επεφύλαξαν:

Είναι καιρός που η δημόσια τηλεόραση προσπαθεί να απεκδυθεί του μανδύα της προχειρότητας και της ψευδοκουλτούρας με τον οποίο την έχει ταυτίσει το μεγαλύτερο ποσοστό των τηλεθεατών. Και δεν είναι μόνο οι νέες σειρές, αλλά ένα νέο πρόγραμμα που μετά από χρόνια προσφέρει πλούσιο μενού επιλογών. Είναι μία νέα αντίληψη που ξεκινά από την διοίκηση και διαπερνάει φυσικά και στους υπαλλήλους της. Πως λοιπόν να μην είμαστε αισιόδοξοι ότι όλη αυτή η νέα νοοτροπία θα αφορά και τον διαγωνισμό της Eurovision;

Υπάρχει λοιπόν η καλή τηλεόραση και φέτος είναι στην ΕΡΤ! Μια ΕΡΤ που κοιτά κατάματα τον ανταγωνισμό και διεκδικεί το χαμένο μερίδιο της στην τηλεθέαση, με την γνωστή φινέτσα και αρχοντιά της.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *