Τα παραγιουροβιζιονικά: Ελλάδα και Κύπρος προετοιμάζονται!

ΕΡΤ και ΡΙΚ έχουν μπει δυναμικά στον αγώνα της Eurovision 2021 και οι προετοιμασίες τους είναι πλέον εν εξελίξει. Η Stefania ηχογράφησε τα πέντε υποψήφια τραγούδια για την Eurovision 2021, ενώ το ΡΙΚ συνεχίζει την αναζήτηση του καλλιτέχνη για τον επόμενο διαγωνισμό, με άλλους από τους φημολογούμενους μνηστήρες να επιβεβαιώνουν ότι έχουν έρθει σε επαφή με την κυπριακή δημόσια τηλεόραση και άλλους να παραμένουν μέχρι στιγμής στην φάση απλά της επιθυμίας.

  • Το δράμα που κάποιοι προσπάθησαν να διασπείρουν, με την υποτιθέμενη άρνηση της ΕΡΤ για συνέντευξη στην Stefania από τα ιδιωτικά κανάλια φάνηκε εν τέλει ότι ήταν μία στοχευμένη υπερβολή, αφού όπως ήταν και το λογικό μετά την συνέντευξη στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος μας μίλησε σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.
  • Την βδομάδα που μας πέρασε η Καλομοίρα επιβεβαίωσε ότι είναι σε συζητήσεις με το ΡΙΚ, χωρίς όμως να έχει ακούσει κάποιο τραγούδι ακόμα, ενώ από την άλλη πλευρά η Κατερίνα Στικούδη σημείωσε ότι καμία πρόταση δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής, αν και θα ήθελε να βρεθεί στον διαγωνισμό. Ο μοναδικός καλλιτέχνης που επίσης έχει επιβεβαιώσει ότι συζήτησε με το ΡΙΚ το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην Eurovision 2021 είναι ο Ηλίας Κόζας. Στην παραπάνω λίστα φυσικά συμπεριλαμβάνεται και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία όμως ήδη ξεκαθάρισε ότι τουλάχιστον για τον επόμενο διαγωνισμό δεν είναι θετική.
  • Για να επιστρέψουμε πάντως στην Ελλάδα και την Stefania και προτού ξεκινήσουν όλοι να περιγράφουν πως είναι τα τραγούδια που ηχογράφησε, θα πρέπει να τονίσουμε πως χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγωγή και ενορχήστρωση των πέντε demo. Μόνο τότε θα έχουμε πλήρη εικόνα για το ύφος των τραγουδιών.
  • Όσο αφορά τώρα τον τρόπο επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021 όλα είναι πιθανά και όλα ακόμη στο τραπέζι. Μια εσωτερική επιλογή στα πρότυπα των δύο τελευταίων ετών, μία τηλεοπτική βραδιά, αλλά και μία ιντερνετική διαδικασία είναι τα τρία σενάρια.
  • Τέλος, συνεχής μαθαίνουμε είναι η επικοινωνία της EBU με τους συμμετέχοντες ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, αφού τίποτα δεν θα μείνει στην τύχη του. Η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί όπως και να έχει και η EBU δείχνει αποφασισμένη προς αυτή την κατεύθυνση.

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στο Eurovision Fun για την γιουροβιζιονική σας ενημέρωση!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *