Dream Team: “Κάνεις δεν έχει την ανάγκη τέτοιου είδους φθηνών τεχνασμάτων” | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μια ανυπόστατη φήμη κυκλοφορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε Ελλάδα και Κύπρο, που εμπλέκει μέλος της Dream Team (Δημήτρης Κοντόπουλος, Ηλίας Κοκοτός, Φωκάς Ευαγγελινός) και δυστυχώς θα μπορούσε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Συγκεκριμένα αυτό που έφτασε στα αυτιά της Dream Team, εξού και η αντίδραση της, είναι ότι καλλιτέχνης που φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον ερχόμενο διαγωνισμό, σε πρόσφατη επικοινωνία του με μέλος της Dream Team αποθαρρύνθηκε από μία ενδεχόμενη συμμετοχή στην Eurovision 2021.

Με μία δήλωση τους, την οποία το Eurovision Fun φιλοξενεί αποκλειστικά, η Dream Team ξεκαθαρίζει την κατάσταση και στέλνει σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι τέτοιες λογικές δεν την αφορούν και φυσικά δεν πρόκειται να ανεχθεί την διάδοση τέτοιων ψεμάτων.

Η απάντηση της Dream Team έρχεται σε έντονο ύφος:

Ασχολούμαστε με τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον 15 χρόνια και όλοι γνωρίζουν ότι όχι μόνο δεν είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά αντίθετα έχουμε βοηθήσει, εντελώς αφιλοκερδώς, τόσο την Ελληνική όσο και την Κυπριακή αποστολή σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Το να ισχυρίζεται κάποιος ότι επικοινωνήσαμε με καλλιτέχνες και τους ζητήσαμε να μην συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, πέρα από παιδαριώδες, είναι και εκ του πονηρού, καθώς προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση κάποιου είδους φόβου από την μεριά μας, ώστε να ισχυροποιήσει μια υποψηφιότητα. Κάνεις δεν έχει την ανάγκη τέτοιου είδους φθηνών τεχνασμάτων και καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιούν, γιατί όπως λέει και ο λαός μας : το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Dream Team

Εμείς επικοινωνήσαμε και με την πλευρά του εν λόγω καλλιτέχνη, από όπου λάβαμε παρόμοια απάντηση, αφού όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσαν, ουδεμία επικοινωνία υπήρξε με μέλος της Dream Team το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τουναντίον, στην τελευταία επικοινωνία που υπήρξε με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, για άσχετους λόγους με την Eurovision,  ο τελευταίος υπήρξε παροτρυντικός στην πιθανότητα της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] With the long-awaited Cypriot artist announcement due next month, the drama is far from over. In response to rumours circulating that a member of the so-called ‘Dream Team’ has been dissuading artists from representing Cyprus, a statement has been released via Eurovision Fun. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *