Josephine: ”Αν μου γινόταν πρόταση, ναι θα πήγαινα στην Eurovision”!

Καλεσμένη στην εκπομπή DoT βρέθηκε η νεαρή τραγουδίστρια Josephine. Μίλησε για την αλλαγή εικόνας, τον χωρισμό που την ταρακούνησε, τα μαθήματα αυτοβελτίωσης και ρέικι και την απόφασή της να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη σε ηλικία 25 ετών.

Φυσικά αναφέρθηκε και στην Eurovision. Η ίδια αποκάλυψε πως της γίνεται συνέχεια αυτή η ερώτηση ενώ δήλωσε πως αν της γινόταν πρόταση και είχε το κατάλληλο τραγούδι αλλά και την κατάλληλη ομάδα θα ήθελε να βρεθεί στον μουσικό Διαγωνισμό της Ευρώπης.

Μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζουμε, ότι  το 2014 ήταν υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, με το τραγούδι “Dancing Night” σε στίχους/μουσική του Mark Angelo, αλλά τελικά ήρθε τέταρτη στον ελληνικό τελικό.

Αποτελεί πόθο πολλών φαν για να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision και να ξεσηκώσει το Ευρωπαϊκό κοινό με το χορό και την ομορφιά της.

Πως θα σας φαίνονταν η ιδέα να μας εκπροσωπήσει η Josephine στην Eurovision;

4 ΣΧΟΛΙΑ
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Αυτό που λες είναι άτοπο… Δηλαδή όποιος έχει προσπαθήσει μία φόρα δεν πρέπει να ξανα προσπαθήσει; Να σου υπενθυμίσω ότι η Loreen την δεύτερη φόρα κέρδισε το melodifestivalen και έπειτα την eurovision, το ίδιο και o Mans… Σχετικά με τις νότες στον τότε εθνικό τελικό θα συμφωνήσω, αλλά ήταν στις αρχές τις καριέρας της…Πλέον έχει βελτιωθεί κατά πολύ και αυτό φαίνεται από την επιτυχία που κάνει!!

      Να πάει!!! Με μία καλή ομάδα και ένα τραγούδι στυλ καλόμοιρα (ή ακόμα σαν το δεν έχω σήμα) θα σκίσει, είμαι σίγουρος!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *