Junior Eurovision 2020: Γνωρίστε τους τρεις παρουσιαστές!

Σε συνέντευξη Τύπου, η δημόσια τηλεόραση της Πολωνίας TVP, αποκάλυψε τους τρεις παρουσιαστές για το Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2020: Οι Ida Nowakowska-Herndon, Rafał Brzozowski και Małgorzata Tomaszewska θα παρουσιάσουν τη 18η έκδοση του Διαγωνισμού, στις 29 Νοεμβρίου 2020.

Ο 18ος Junior διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Βαρσοβία σε ένα στούντιο γεμάτο μόνο με τους παρουσιαστές, αφού οι συμμετέχοντες λόγω της πανδημίας του COVID-19 θα διαγωνισθούν από τις χώρες τους.

Ida Nowakowska-Herndon

Ένα οικείο πρόσωπο στη σκηνή Junior Eurovision!

Η Ida είναι χορευτής, ηθοποιός με πολωνοαρμενική καταγωγή. Γνωρίσαμε την Ida το 2019, καθώς ήταν μία εκ των παρουσιαστώντου διαγωνισμού τραγουδιού Junior Eurovision στο Γκλίβιτσε. Για δεύτερη συνεπώς χρονιά θα την δούμε στον ίδιο ρόλο.

Rafał Brzozowski

Ο Rafał είναι Πολωνός τραγουδιστής και παρουσιαστής τηλεόρασης. Το 2017, ήταν φιναλίστ στην πολωνική εθνική επιλογή για το διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Sky Over Europe και παρουσιαστής της εθνικής επιλογής για τον 15ο διαγωνισμό τραγουδιού Junior Eurovision την ίδια χρονιά. Το 2019, ήταν ένας εκ των κριτών της Πολωνίας για το 64ο Διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

Małgorzata Tomaszewska

Η Małgorzata είναι πτυχιούχος ψυχολογίας, αλλά ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση ως αθλητική παρουσιαστής. Συμμετείχε στην 4η έκδοση του «Dancing with the Stars». Είναι η παρουσιάστρια της TVP για το «The Voice Of Poland».

Πως σας φαίνονται οι τρεις παρουσιαστές;

Πηγή: Junior Eurovision TV

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *