The Masked Singer: Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα ερίζουν για μία θέση στην κριτική επιτροπή!

Δύο αγαπημένες και πολύ δημοφιλείς τραγουδίστριες, που με τις εμφανίσεις τους για λογαριασμό της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision τα δύο προηγούμενα χρόνια άφησαν εποχή, ερίζουν σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, μία θέση στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer, που αναμένεται να βγει στον αέρα από τον ΣΚΑΙ, το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Η Ελένη Φουρέιρα και η Τάμτα φαίνεται πως συζητούν για την κριτική επιτροπή του “The Masked Singer”. Το νέο show του ΣΚΑΪ αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα το Πάσχα και ήδη έχουν κλείσει για την κριτική επιτροπή ο Νίκος Μουτσινάς και ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ στην παρουσίαση θα είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Ωστόσο, το κανάλι του Φαλήρου έχει πλησιάσει και την Τάμτα και την Ελένη Φουρέιρα για να βρίσκονται στην επιτροπή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, οι δισκογραφικές τους εταιρείες φαίνεται να έχουν αντίθετη άποψη και δεν τις θέλουν μαζί στο μουσικό show, καθώς αντιπροσωπεύουν το ίδιο είδος, ωστόσο ο σταθμός θέλει και τις δύο. Ποια από τις δύο λοιπόν θα καθίσει στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer, που σημειώνει τεράστια επιτυχία σε όλες τις χώρες που μεταδίδεται.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα ανήκει στην PANIK και η Τάμτα στην MINOS.

Ποια από τις δύο pop stars θα θέλατε να δείτε στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *