Ελλάδα: “Η ΕΡΤ αγαπά την Eurovision. Θέμα ημερών οι ανακοινώσεις”! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Λίγο πριν μπούμε στον Δεκέμβριο και η ΕΡΤ είναι έτοιμη να προχωρήσει στις διαδικασίες για την επιλογή της συμμετοχής μας στην Eurovision 2021!

Το Eurovision Fun σε επικοινωνία που είχε με το τμήμα της ΕΡΤ που ασχολείται με το project Eurovision, σας μεταφέρει αποκλειστικά όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την προετοιμασία της συμμετοχής μας στον επόμενο διαγωνισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μας μεταφέρθηκαν, είναι πλέον θέμα ημερών οι ανακοινώσεις για τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής μας στην Eurovision 2021. Το lockdown ναι μεν πήγε πίσω τις ανακοινώσεις, η ΕΡΤ όμως είναι έτοιμη και ως προς το διαδικαστικό, αλλά και ως προς τον εν γένει σχεδιασμό. 

Η EBU δεν έχει στείλει μέχρι στιγμής τουλάχιστον όλες τις τεχνικές προδιαγραφές για το live on tape video, αν και όπως διαβάσατε και σε προηγούμενο μας άρθρο, τόσο η ΕΡΤ, όσο και η ομάδα της Stefania έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της.

Η ΕΡΤ αγαπάει την Eurovision και θα το αντιληφθούν όλοι αυτή την χρονιά!

Με την παραπάνω φράση, έκλεισε η σύντομη επικοινωνία μας, αφήνοντας μας μια αίσθηση αισιοδοξίας, για το τελικό αποτέλεσμα, που όλοι ελπίζουμε μετά από χρόνια να είναι θετικό.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Stefania έχει ηχογραφήσει ήδη πέντε υποψήφια τραγούδια για την Eurovision 2021. Αυτό που απομένει να δούμε, είναι αν η επιλογή της συμμετοχής μας θα γίνει με εσωτερική επιλογή ή θα πραγματοποιηθεί κάποιου είδους ανοιχτής επιλογής, με την συμμετοχή του κοινού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John
    John says:

    Κάτι μου λέει ότι θα κάνουν διαδικτυακή επιλογή…. είναι καλό να ψηφίσει ο κόσμος βέβαια φέτος είναι δύσκολα αλλά αν τους βγει γιατί όχι

    Απάντηση
  2. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Να επιλέγει εσωτερικά το τραγούδι για να έχουν χρόνο να ετοιμαστούν όσο τον δυνατόν καλύτερα.
    Αν ήθελαν να κάνουν επιλογή τραγουδιού θα έπρεπε να ξεκινήσει η διαδικασία από πολύ νωρίς.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Γτ ουσιαστικα τοτε τα mad καλυπταν τα εξοδα για τον εθνικο τελικο, που θεωρουνταν δεδομενος. Απο το 2016 αλλαξε η διοικηση στην ερτ κ ακολουθησαν αλλες επιλογες..κ ετσι οι εσωτερικες επιλογες συνεχιζονται!

      Απάντηση
      • kostis
        kostis says:

        καταλαβα …. ομως τοτε τα MAD αφου αναλάμβαναν ολα τα έξοδα για τον ελληνικο τελικο θα μπορουσε η ΕΡΤ να ξανασυνεργαστει μαζι τους νομιζω τους συμφερει και θυμαμαι οτι διοργανωναν πολυ ομορφα show ! εσυ το βλεπεις να γινεται αυτο στο μελλον;

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Είμαι σιγουροις οτι η ΕΡΤ θα κανει εθνικο τελικο τα επομενα χρονια, απλα πλεον δεν υπαρχει η οικονιμικη κριση, θα το κανει μονη της! Εξαλλου ειδαμε πολλα ωραια πραγματα φετος στο προγραμμα της ΕΡΤ, γτ οχι κ αυτο;

          Απάντηση
          • kostis
            kostis says:

            Μακάρι γιατι το αξιζουμε… Ναι φετος φανηκε οτι μπορει να κανει πολυ ομρφα πραγματα και ελπιζω στο μελλον να κανει εθνικο τελικο με πολλα τραγουδια και να προσελκυσει συνθετες και ελληνες και ξενους

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *