Ελλάδα: Οι πρώτες πληροφορίες για το “live on tape video” της συμμετοχής μας | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Eurovision Bubble η ανακοίνωση της EBU και των Ολλανδών διοργανωτών του επόμενου διαγωνισμού, ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέχρι τις 26 Μαρτίου να ετοιμάσουν και να αποστείλουν ένα βίντεο με την ζωντανή ερμηνεία της συμμετοχής τους, για το απευκταίο σενάριο που λόγω της πανδημίας δεν θα είναι δυνατόν να ταξιδέψουν το Μάιο στο Ρότερνταμ. Τα ερωτήματα και η αγωνία σας μεγάλη και εμείς φυσικά προσπαθούμε να δώσουμε τις απαντήσεις που όλοι σας ζητάτε!

Η ελληνική αποστολή ετοιμάζεται εδώ και καιρό

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την Dream Team μας διαμηνύθηκε ότι η εν λόγω ανακοίνωση της EBU ήταν κάτι που είχε κοινοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό στις δημόσιες ραδιοτηλεόρασεις και ήδη σε συνεργασία με την ΕΡΤ, η ελληνική αποστολή ετοιμάζεται για την πραγματοποίηση του live on tape video της συμμετοχής μας.

Μάλιστα αν και δεν είναι κάτι προς το παρόν ανακοινώσιμο, η Dream Team ελπίζει σύντομα να είναι σε θέση να ανακοινώσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους Έλληνες φαν του διαγωνισμού, κάτι που θα είναι σε συνάρτηση με το live on tape video.

Μικρή η πιθανότητα χρησιμοποίησης του εν λόγω βίντεο

Παρά το γεγονός ότι η Dream Team φροντίζει και προσέχει πάντοτε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις συμμετοχές της, αυτό που μας αναφέρθηκε είναι ότι η πιθανότητα τελικά να χρησιμοποιηθεί το live on tape video τον Μάιο για το διαγωνισμό είναι πάρα πολύ μικρή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει όπως μας είπαν, ότι δεν επιθυμούν και το βίντεο αυτό να είναι άψογο.

Η EBU θα χρησιμοποιήσει αυτό το βίντεο στην περίπτωση των καλλιτεχνών που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Ολλανδία λόγω της πανδημίας. Το γεγονός όμως ότι η Stefania κατοικεί μόνιμα στην Ουτρέχτη είναι κάτι που διευκολύνει την ελληνική αποστολή, ακόμα και σε ένα τέτοιο άσχημο σενάριο. Επιπλέον όπως είναι εύλογο και προκειμένω να μπορεί να πραγματοποιεί τις πρόβες της στην Ολλανδία, οι υπόλοιποι που θα βρεθούν μαζί της στην σκηνή αναμένεται να είναι και αυτοί κάτοικοι Ολλανδίας.

Όπως και να έχει και αυτό ισχύει για όλους, από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τεχνική πρόβα στο Ahoy, η κάθε αποστολή έχει την δυνατότητα να επιλέξει είτε το βίντεο της πρόβας, είτε το live on tape video, στην περίπτωση που π.χ. ο ερμηνευτής ασθενήσει με COVID-19.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις αποκλειστικές εξελίξεις και της φετινής μας συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision!

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *