Εσθονία: Ο Jaagup Tuisk θα σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ της συμμετοχής του Uku Suviste στο Eesti Laul 2021! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ήταν το μεγάλο φαβορί για την νίκη στο Eesti Laul 2020, με την υπέροχη μπαλάντα του, Beautiful Lie. Τελικά κατέλαβε την δεύτερη θέση, πίσω από τον Uku Suviste και το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου, What Love Is. Φυσικά αναφερόμαστε στο Jaagup Tuisk. Τώρα οι δυο καλλιτέχνες θα συνεργασθούν, αφού ο Jaagup θα σκηνοθετήσει το βιντεοκλίπ της συμμετοχής του Uku Suviste στο Eesti Laul 2021, με το οποίο ελπίζει να νικήσει εκ νέου και να κερδίσει το εισιτήριο της Εσθονίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το βασικό επάγγελμα του Jaagup Tuisk είναι σκηνοθέτης και μάλιστα θεωρείται ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες βιντεοκλίπ της Εσθονίας. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες θα είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στο Eesti Laul 2021 και το οποίο έχουν γράψει και αυτή την φορά ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος και η Sharon Vaughn.

Πρόκειται για ένα τραγούδι τελείως διαφορετικό από το What Love Is. Ένα άκρως pop ραδιοφωνικό κομμάτι, midtempo. Ο Uku Suviste ζήτησε το τραγούδι του να κριθεί κανονικά από την επιτροπή προεπιλογής του Eesti Laul 2021 και να μην χρησιμοποιήσει την wildcard για απευθείας πρόκριση στους ημιτελικούς, αφού δεν θα είχε νόημα να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό, όπου η επιτροπή δεν θα θεωρούσε το τραγούδι του ανταγωνιστικό.

Σήμερα 11/11 και αύριο 12/11, αναμένουμε τους 24 καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στους δύο ημιτελικούς του Eesti Laul 2021.

Παρακάτω ας απολαύσουμε για μία ακόμη φορά το βιντεοκλίπ του Jaagum Tuisk για το τραγούδι του, Beautiful Lie, που συμμετείχε στο Eesti Laul 2020, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Εσθονίας στην Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *