Εσθονία: Στο Ταλίν θα διεξαχθεί το Eesti Laul 2021 | Περισσότερα από 100 τραγούδια έχουν υποβληθεί ήδη!

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, το Eesti Laul 2021 θα πραγματοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου στην πρωτεύουσα της χώρα, Ταλίν. Οι ημιτελικοί  του εσθονικού εθνικού τελικού θα λάβουν χώρα σε τηλεοπτικό στούντιο, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν ο τελικός γίνει ως είθισται στο Saku Suurhall, ή λόγω της πανδημίας μεταφερθεί και αυτός κάπου αλλού.

Ο παρουσιαστής του Eesti Laul 2021, Tonis Niinemets, σε συνέντευξη του στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης της Εσθονίας, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

Προσπαθούμε να δούμε αν αυτό το παλιό και καταθλιπτικό στούντιο, μπορεί να αντέξει αυτό το πλήθος. Λόγω της τρέχουσας κατάστασης δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα επιτρέψουμε κοινό στο στούντιο.

Ο Tonis ανέφερε ότι όλα θα εξαρτηθούν από την επιδημιολογική κατάσταση τον Φεβρουάριο, αν και στόχευση τους προφανώς είναι να πραγματοποιήσουν τον τελικό του Eesti Laul 2021 κανονικά στο Saku Suurhall, όπου και πραγματοποιείται από το 2016. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο συμπαρουσιαστής του Tonis Niinemets.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για το Eesti Laul 2021 διαρκεί μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. 24 τραγούδια θα επιλεγούν για τους δύο ημιτελικούς του Eesti Laul 2021, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 20 Φεβρουαρίου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου, ενώ τα υποψήφια τραγούδια θα γίνουν διαθέσιμα στο κοινό το αργότερο μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο φετινός νικητής του Eesti Laul, έχει ήδη εξασφαλισμένη την θέση του στους ημιτελικούς του Eesti Laul 2021. Μάλιστα νωρίτερα είδαμε στα social media, ότι προετοίμαζε το τραγούδι του με την Dream Team.

Μέχρι στιγμής, όπως ανέφερε ο Tonis Niinemets έχουν υποβληθεί περισσότερα από 100 τραγούδια, αν και τα περισσότερα αναμένονται την τρέχουσα τελευταία εβδομάδα της προθεσμίας υποβολής. Για το Eesti Laul 2020 είχαν υποβληθεί συνολικά 178 τραγούδια.

Ας θυμηθούμε για μία ακόμα φορά το νικητήριο τραγούδι του Uku Suviste στο Eesti Laul 2020, δια χειρός του δικού μας Δημήτρη Κοντόπουλου:

https://www.youtube.com/watch?v=z4I3vvQzQ-E

Πηγή: ERR
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *