Εσθονία: “Το τραγούδι του Uku είναι πολύ δυνατό και μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο”, δηλώνει ο αρχηγός αποστολής!

Κατά την διάρκεια του Ringvaate, του προγράμματος της ERR μέσω του οποίου έγινε και η ανακοίνωση των 24 συμμετεχόντων του Eesti Laul 2021, ο Tomi Rahula που είναι  ο αρχηγός αποστολής της Εσθονίας στον διαγωνισμό της Eurovision, αποκάλυψε ότι το τραγούδι του Uku Suviste είναι πολύ δυνατό και κατά την γνώμη του είναι ακόμα καλύτερο από την προηγούμενη συμμετοχή του.

Ο Uku Suviste ήταν ο νικητής του Eesti Laul 2020 με το What Love Is. Είναι υποψήφιος και στο Eesti Laul 2021 με ένα τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου και Sharon Vaughn. Σύμφωνα με τον Tomi Rahula, που είναι μουσικός, αλλά και αρχηγός αποστολής και παραγωγός του Eesti Laul, η συμμετοχή του Uku Suviste στο Eesti Laul 2021, The Lucky One, είναι ακόμα καλύτερο από το τραγούδι που του χάρισε την νίκη στο προηγούμενο Eesti Laul.

Το τραγούδι του Uku είναι πολύ δυνατό. Μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο!

Tomi Rahula

Επίσης ο Toni Rahula επιβεβαίωσε αυτό που διαβάσατε αποκλειστικά στο Eurovision Fun. Παρότι ο Uku Suviste είχε wildcard για απευθείας συμμετοχή στους ημιτελικούς του Eesti Laul, δεν το χρησιμοποίησε τελικά, αφού δεν θα είχε νόημα να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό, όπου η επιτροπή δεν θα θεωρούσε το τραγούδι του ανταγωνιστικό.

Έστειλα το τραγούδι του Uku στην επιτροπή, η οποία το πέρασε κανονικά. Δεν χρειάζονταν την απευθείας πρόκριση.

Tomi Rahula

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας άρθρο, εκτός από την συνεργασία με την Dream Team, ο Uku Suviste θα συνεργασθεί για το Eesti Laul 2021 με τον Jaagup Tuisk, που ήταν το μεγάλο φαβορί στο φετινό Eesti Laul αλλά τελικά κατέλαβε την δεύτερη θέση. Ο Jaagup που θεωρείται ένας εκ των καλύτερων σκηνοθετών της Εσθονίας, θα σκηνοθετήσει το The Lucky One, την συμμετοχή δηλαδή του Uku στο Eesti Laul 2021.

Οι ημιτελικοί του Eesti Laul 2021 θα διεξαχθούν στις 18 και 20 Φεβρουαρίου, ενώ ο μεγάλος Τελικός στις 6 Μαρτίου 2021. Τα υποψήφια τραγούδια θα έχουμε την ευκαιρία να τα ακούσουμε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Πηγή: Ringvaate
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *