Η Χριστίνα Σάλτη μιλά για την συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό του 2018!

Η Χριστίνα Σάλτη είναι μία νέα και ταλαντούχα ερμηνεύτρια, που το 2018 ήταν μία εκ των δύο προτάσεων της PANIK στην ΕΡΤ για τον ελληνικό τελικό της Eurovision. Αμέσως μετά την αποχώρηση της το Σάββατο από το Just The 2 Of Us, όπου ήταν ζευγάρι με τον ηθοποιό Αλέξη Παππά, έδωσε μία συνέντευξη μιλώντας για την εμπειρία της συμμετοχής της στο παιχνίδι, αλλά και για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Είχαμε κάνει την προσπάθειά μας και είχαμε στείλει με την εταιρεία μου, την Panik Platinum, ένα τραγούδι το οποίο ήταν έθνικ κομμάτι για τη Eurovision, αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει. Για εμένα παίζει ρόλο να είσαι ένας καλλιτέχνης που να έχει έτοιμο ένα καλό τραγούδι και αισθάνεται και ο ίδιος έτοιμος για να το προτείνει στην ΕΡΤ και στον μουσικό διαγωνισμό. Αν έχεις το δυνατό τραγούδι πρέπει να πάρεις μόνος σου την απόφαση και να μην περιμένεις να σου κάνουν την επίσημη πρόταση.

Χριστίνα Σάλτη

Σας υπενθυμίζουμε ότι το 2018 μετά την ανοιχτή πρόσκληση που έγινε στις δισκογραφικές εταιρείες της χώρας, αρχικά είχαν επιλεγεί οι Γιάννα Τερζή, Αρετή Κετιμέ και Χοροσταλίτες προκειμένου να διαγωνισθούν για την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό, Τελικά ο εθνικός τελικός εκείνης της χρονιάς ακυρώθηκε, αφού οι δισκογραφικές εταιρείες των Αρετή Κετιμέ και Χοροσταλιτών δεν κατέθεσαν τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις που η ΕΡΤ ζητούσε και έτσι η Γιάννα Τερζή χρίσθηκε απευθείας εκπρόσωπος μας.

Παρακάτω δείτε μία από τις εμφανίσεις της Χριστίνας Σάλτη με τον Αλέξη Παππά στο Just The 2 Of Us:

Θα θέλατε να δείτε την Χριστίνα Σάλτη στην σκηνή της Eurovision;

Πηγή: Gossip-tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *