Ισραήλ: Στις αρχές Δεκεμβρίου τα τραγούδια της Eden για την Eurovision 2021!

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΝ στη σελίδα της στο Facebook, τα υποψήφια τραγούδια της Eden για την Eurovision 2021 θα δοθούν στην δημοσιότητα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Τον Δεκέμβριο η ανακοίνωση των τραγουδιών της Eden

Άλλη μία αλλαγή στην διαδικασία επιλογής του τραγουδιού της Eden για τον διαγωνισμό. Μετά την περικοπή των τραγουδιών από τα 16 στα 10, τώρα η ΚΑΝ μεταθέτει την ανακοίνωση τους για τον Δεκέμβριο, αν και αρχικά αυτό προβλέπονταν για το Νοέμβριο!

Στις αρχές Δεκεμβρίου θα ακούσουμε τα 10 τραγούδια που θα διαγωνισθούν, προκειμένου να επιλεγεί αυτό με το οποίο η Eden θα διαγωνισθεί στον διαγωνισμό. Τοπικά μίντια αναφέρουν ότι η ημερομηνία αυτή είναι από τις 5 έως τις 7 Δεκεμβρίου.

Πως θα γίνει η επιλογή της συμμετοχής του Ισραήλ;

Τα 10 υποψήφια τραγούδια θα τοποθετηθούν σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει το αγαπημένο τους. Δύο τραγούδια από τα δέκα θα προκριθούν στην τελική φάση και με ένα ακόμη τραγούδι να προκρίνεται ως το αγαπημένο των κριτών, σώζοντας το ουσιαστικά από τον αποκλεισμό. Στον τελικό, θα υπάρξει παρόμοια ψηφοφορία αποφασίζοντας ποιο από τα τρία τραγούδια θα ερμηνεύσει η Eden στο Ρότερνταμ.

Υπενθυμίζεται, πως ήδη από τον Μάρτιο είχε ανακοινωθεί από το ΚΑΝ πως η Eden Alene θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ και το 2021.

Παράλληλα, θα υπάρξει ένα καινούριο show με τίτλο “Our Song for Eurovision / Ελλ: Το Τραγούδι μας για τη Eurovision”, το οποίο θα μεταδοθεί από τα τέλη Ιανουαρίου ή τις αρχές Φεβρουαρίου. Οι συντελεστές κάθε τραγουδιού, θα ανακοινωθούν μετά την επιλογή της τελικής τριάδας. Το τραγούδι της Eden θα ανακοινωθεί μέσω αυτού του show.

Πηγή: KAN
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *