Ιταλία: Περισσότερα από 300 τραγούδια για το Sanremo 2021 | Κανένα για τον κορωνοϊό!

Όπως αποκάλυψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής του Sanremo 2021 Amadeus, ήδη περισσότερα από 300 τραγούδια έχουν υποβληθεί στην RAI για το Sanremo 2021. Επιπλέον, ο Amadeus διευκρίνισε ότι δεν υπάρχουν τραγούδια με θέμα τον κορωνοϊό.

Στη 1 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται η προθεσμία για την υποβολή τραγουδιών για το Sanremo 2021 και ήδη έχουν κατατεθεί από τις δισκογραφικές εταιρείες και ανεξάρτητους δημιουργούς, περισσότερα από 300 τραγούδια!

Ο Amadeus ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες που δεν έστειλαν τραγούδια με θέμα τον κορωνοϊό, αφού όπως εξήγησε και η RAI νωρίτερα, το Sanremo 2021 ουσιαστικά θα σημαίνει την επιστροφή στην κανονικότητα και δεν θέλει να έχει στενάχωρο περιεχόμενο.

Το Sanremo 2021 θα είναι ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουμε την αναγέννηση του κόσμου και της μουσικής!

Amadeus

Για μία ακόμα φορά ο Amadeus επιβεβαίωσε ότι οι ημερομηνίες του φεστιβάλ είναι αυτές που έχουν ήδη ανακοινωθεί από τις 2 έως και τις 6 Μαρτίου, ενώ σημείωσε ότι ελπίζει πως η πανδημία θα είναι υπό έλεγχο μέχρι τότε, ώστε το κοινό να έχει κανονικά την θέση του στις κερκίδες του Teatro Ariston.

Στις 17 Δεκεμβρίου η RAI θα ανακοινώσει τους 20 φιναλίστ της μεγάλης κατηγορίας. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Diodato ήταν ο νικητής του Sanremo 2020 και εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2020, που τελικά ακυρώθηκε, με το τραγούδι Fai Rumore:

Πηγή: ilmessaggero
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *