Κορονοϊός: Η Ευρώπη οδεύει προς μαζικό εμβολιασμό μέχρι τον Ιούνιο | Ελπίδες για “φυσιολογική” Eurovision!

Η μία μετά την άλλη, όλες σχεδόν οι χώρες της Ευρώπης, ανακοίνωσαν σήμερα ότι προχωρούν στον σχεδιασμό τους για την διεξαγωγή εμβολιασμών μέχρι τον Ιούνιο, στο σύνολο σχεδόν του πληθυσμού τους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Πέτσας, αλλά και αρκετές ακόμα χώρες της Ευρώπης, ανακοίνωσαν σήμερα, ότι από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο, σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό έναντι του COVID-19, στο σύνολο σχεδόν του πληθυσμού τους. Η κόπωση που παρατηρείται από τα αυστηρά lockdown, επιταχύνει θα λέγαμε τις διαδικασίες.

Μετά τις ανακοινώσεις από της ΗΠΑ και την ΕΕ, είναι σαφές ότι μπορούμε να έχουμε ασφαλή εμβόλια τέλος Δεκεμβρίου, αρχές Ιανουαρίου όπως προβλέπει το αρχικό μας πλάνο. Αυτό το πλάνο καθίσταται κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο ελκυστικό» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει πολλά εμβολιαστικά κέντρα ώστε να εμβολιάζονται πάνω από 2.100.000 συμπολίτες μας το μήνα. Να φτάσουμε έτσι κάποια στιγμή μετά το Μάρτιο σε ικανοποιητικό ποσοστό εμβολιασμού και στο σύνολο μέχρι το τέλος Ιουνίου. Μένουμε στο πλάνο μας και θα το αναπτύξουμε και πιο γρήγορα αν χρειαστεί.

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Πέτσας

Φυσικά, για να περάσουμε και στο θέμα που μας ενδιαφέρει, όλα τα παραπάνω αφήνουν σημαντικές ελπίδες για την διεξαγωγή της Eurovision 2021, όσο πιο κοντά γίνεται σε συνθήκες κανονικότητας. Είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να έχουμε έναν διαγωνισμό, όπως τον γνωρίζουμε, αλλά αυτό που φαίνεται είναι ότι απομακρύνεται το σενάριο D, η πραγματοποίηση του δηλαδή μέσω live on tape videos.

Το ίδιο εξάλλου αποκάλυψε και η αρχηγός αποστολής της Κύπρου στον διαγωνισμό, σε τηλεφωνική της παρέμβαση σε εκπομπή με θέμα τον διαγωνισμό. Συγκεκριμένα η κα Παπαμιχάηλ, ανέφερε ότι η EBU προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια, αλλά αυτό που έχει γνωστοποιήσει στα μέλη της, τις δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις, είναι ότι η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί μεν με κάποιους περιορισμούς, όχι όμως εκ του μακρόθεν, έτσι όπως δηλαδή θα λάβει χώρα σε λίγες ημέρες η Junior Eurovision 2020.

Η ανακοίνωση της EBU για το σενάριο σύμφωνα με το οποίο θα διεξαχθεί η Eurovision 2021, αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο. Μέχρι τότε τηρούμε όλοι τα μέτρα, για να περιορίσουμε την εξάπλωση και να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα η ομαλότητα στις ζωές μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Αφού θα το κάνουμε που θα το κάνουμε όλοι το εμβόλιο ας το κάνουν εκεί στην eurovison όλοι όσο θα δουλέψουν στο στάδιο και άλλα θέλουν και το κοινό οποίοι θέλουν

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *