Λιθουανία: Οι The Roop επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον εθνικό τελικό για την Eurovision 2021!

Το συγκρότημα The Roop, ένα εκ των μεγάλων φαβορί για την νίκη στον ακυρωθέντα διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020, επιβεβαίωσε μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα ότι θα επιχειρήσει να επιστρέψει στον επόμενο διαγωνισμό, συμμετέχοντας στον εθνικό τελικό της Λιθουανίας!

//EN// The question we were hearing since spring will be answered now – we decided to take part in the National…

Δημοσιεύτηκε από THE ROOP στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

Οι The Roop μας είχαν προϊδεάσει για αυτή τους την απόφαση εδώ και καιρό. Αρχικά λέγοντας μας ότι έχουν γράψει ένα τραγούδι που μπορεί να σταθεί σε μία διεθνή σκηνή και στην συνέχεια, με την υπογραφή συμβολαίου με την δισκογραφική εταιρεία, Warner Music.

Η είδηση της επιστροφής των The Roop γεμίζει με χαρά τους fans που υποστήριξαν με πάθος την φετινή συμμετοχή τους, On Fire:

https://www.youtube.com/watch?v=1EAUxuuu1w8

Στις 16 Ιανουαρίου θα έχουμε τον πρώτο προκριματικό της Λιθουανίας, ενώ η υποβολή συμμετοχών ολοκληρώνεται στις 14 Δεκεμβρίου.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. john
    john says:

    ειχατε πει το καλοκαιρι οτι θα μπορουσαμε να παμε αρκετα καλα με ενα τραγουδ dance pop με επιρροες 80s… συμφωνω κ νομιζω και φετος συνεχιζει να ειναι η ταση της μουσικης βιομηχανιας…. υπαρχει στα υποψηφια τραγουδια που γραφτηκαν για την στεφανια ενα τετοιο τραγουδι;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *