Ξεκινά η ψηφοφορία για το #ESC250 του ESCRadio!

Ξεκίνησε σήμερα η ετήσια ψηφοφορία της ιστοσελίδας Songfestival.be σε συνεργασία με το Escradio για την ανάδειξη των 250 καλύτερων τραγουδιών στην ιστορία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Στην ψηφοφορία αυτή έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε τα 10 αγαπημένα σας τραγούδια όλων των εποχών, ενώ η καταλητική ημερομηνία για να ψηφίσετε είναι στις 6 Δεκεμβρίου.

Πως μπορείτε να ψηφίσετε;

Μπορείτε να καταχωρήσετε την ψήφο σας πατώντας εδώ.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να καταχωρήσετε την ψήφο σας είναι να συνδεθείτε με τον προσωπικό σας λογαριασμό από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Google, ή Twitter). Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση το αγαπημένο σας τραγούδι, είτε από την χρονιά, είτε με την χώρα που διαιωνίστηκε.

Ακολούθως, αφού εμφανιστεί η συμμετοχή, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο Μου αρέσει (Like) και θα εμφανιστεί στην βαθμολογία σας. Μπορείτε να ανασύρετε πάνω ή κάτω (drag up/down) τα τραγούδια που επιλέξατε.

Δίνετε 12 βαθμούς στην αγαπημένη σας συμμετοχή, 10 στην δεύτερη, κ.ο.κ. Εάν όμως θέλετε να φύγετε κάποια συμμετοχή, μπορείτε να πάτησε το x που βρίσκεται στα δεξιά της κάθε συμμετοχής. Μπορείτε να ψηφίσετε 10 τραγούδια.

Αφού επιλέξετε τις 10 αγαπημένες συμμετοχές, πατήστε το κουμπί Send Votes για να καταχωρήσετε την ψήφο σας. Πατήστε το κουμπί Voice για να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας.

Εδώ μπορούμε να πούμε ότι τα τραγούδια που επρόκειτο να συμμετάσχουν στην Eurovision 2020, η οποία ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του  κορωνοϊού, μπορούν να ψηφιστούν κανονικά.

Υπάρχει περίπτωση, λόγω των εκατοντάδων χρηστών που προσπαθούν να ψηφίσουν, να μην μπορείτε να μπείτε στην σελίδα άμεσα. Μην ξεχνάτε όμως, ότι έχετε μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου να ψηφίσετε.

Eurovision Top 250

Η διαδικτυακή ετήσια ψηφοφορία Eurovision Top 250 φέτος κλείνει 12 χρόνια ζωής, ενώ οι ψηφοφόροι είναι κατά χιλιάδες κάθε χρόνο από όλες τις χώρες του κόσμου. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται την τελευταία μέρα του χρόνου, ενώ συμπεριλαμβάνονται όλα τα τραγούδια που πέρασαν από τα 64 χρόνια του διαγωνισμού.

To 2019 την πρώτη θέση κατέλαβε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά η Loreen και το τραγούδι Euphoria που εκπροσώπησε την Σουηδία στον διαγωνισμό το 2012, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Duncan Laurence  και το τραγούδι Arcade που εκπροσώπησε την Ολλανδία στον διαγωνισμό το 2019 και που εκεί κατέλαβε την πρώτη θέση.

Οι ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές που ξεχώρισαν το 2019

Οι ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές πήγαν καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά που είχαμε έξι και τρεις αντίστοιχα στο ESC250. Αυτή τη φορά κατάφεραν οχτώ ελληνικές και πέντε κυπριακές συμμετοχές να ψηφιστούν στο ESC250.

Την υψηλότερη θέση για την Ελλάδα φυσικά κατέλαβε η Έλενα Παπαρίζου, με το My Number One στην θέση νο27 και για την Κύπρο η Ελένη Φουρέιρα με το Fuego στην θέση νο3!

Άλλες ελληνικές συμμετοχές που τα κατάφεραν ήταν το Everything της Άννας Βίσση (νο235), το Ποια Προσευχή της Ελίνας Κωνσταντοπούλου (νο217) το Όλου του Κόσμου η Ελπίδα της Κλεοπάτρας (νο206), το Better Love της Κατερίνας Ντούσκα (νο164),το Όνειρο Μου της Γιάννας Τερζή (νο146), το My Secret Combination της Καλομοίρας (νο125) και το Die For You των Antique (νο48). Από κυπριακής πλευράς βρέθηκαν επίσης στην λίστα το Life Looks Better in Spring του Jon Lilygreen (νο216), το Μάνα Μου των Χαρά και Άνδρο Κωνσταντίνου (νο191), το La La Love της Ήβη Αδάμου (νο70) και το Replay της Τάμτα (νο47).

Θα καταφέρει η Loreen να διατηρήσει την πρωτιά για ένατη συνεχόμενη χρονιά; Ποιες είναι οι δέκα αγαπημένες σας συμμετοχές όλων των εποχών; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Eurovision Top 250. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *