Ολλανδία: Στην 23η θέση του Μεγάλου Τελικού θα διαγωνισθεί ο Jeangu Macrooy

Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση πως η κλήρωση των χωρών για τους ημιτελικούς του φετινού διαγωνισμού, θα ισχύσει και για την Eurovision 2021, η EBU προχώρησε στη διατήρηση σε ισχύ μίας ακόμα κλήρωσης που έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Ο λόγος ; Μα φυσικά η θέση εμφάνισης της Ολλανδίας στον μεγάλο τελικό του 65ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού.

Στις 9 Μαρτίου είχε πραγματοποιηθεί η κλήρωση

για την σειρά εμφάνισης της διοργανώτριας Ολλανδίας, στον τελικό της Eurovision 2020. Ο Jeangu Macrooy ήταν ιδιαίτερα τυχερός, αφού η αρχηγός αποστολής της Ολλανδίας τράβηξε το νο23.

Όπως γνωρίζετε η σειρά εμφάνισης τόσο στον τελικό, όσο και στους ημιτελικούς καθορίζεται από τους διοργανωτές και εγκρίνεται από την EBU. Το μόνο που εξάγεται μετά από κλήρωση είναι το αν θα διαγωνισθείς στον πρώτο ή στο δεύτερο μισό.

Εξαίρεση στα παραπάνω είναι η σειρά εμφάνισης της διοργανώτριας χώρας, που πάντοτε καθορίζεται από κλήρωση, συμπεριλαμβανομένων όλων των πιθανών θέσεων. Από το 1 δηλάδή μέχρι και το 26.

Η Ολλανδία θα διαγωνισθεί στην θέση νο23, μια πάρα πολύ καλή στατιστικά θέση, όπως θα διαγωνιζόταν και υπό κανονικές συνθήκες τον περασμένο Μάιο.

Ας θυμηθούμε για μία ακόμη φορά τη συμμετοχή των διοργανωτών για το 2020 με τον Jeangu Macrooy να ερμηνεύει το Grow:

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *