Σουηδία: Dotter και The Mamas προστίθενται στα πιθανά ονόματα για το Melodifestivalen 2021!

Η Aftonbladet στο σημερινό της φύλλο μας δίνει άλλα δύο ονόματα που θα συμμετάσχουν στο Melodifestivalen 2021. Λέμε ότι θα συμμετάσχουν γιατί όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια η Aftonbladet όσα μεταδίδει ισχύουν σχεδόν απόλυτα. Για το Melodifestivalen 2020 πέτυχε τα 23 από τα 24 ονόματα που ανέφερε. Οι δύο επόμενοι καλλιτέχνες που θα δούμε στο Melodifestivalen 2021 είναι οι The Mamas και η Dotter.

The Mamas

Οι The Mamas, θα εκπροσωπούσαν την Σουηδία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι “Move“. Αποτελούνται από τις Loulou LamotteAshley Haynes και Dinah Yonas Manna.

Το συγκρότημα The Mamas, το γνωρίσαμε – και το αγαπήσαμε – μέσω της φετινής συμμετοχής της Σουηδίας, το οποίο έκανε φωνητικά στον John Lundvik. Πέρσι, βρέθηκαν σε στούντιο της χώρας μαζί με τον συνθέτη της φετινής συμμετοχής της Δανίας.

https://www.youtube.com/watch?v=7EpSBDPlZn4

Dotter

H Dotter από τα φαβορί  στον τελικό του Melodifestivalen 2020, τερμάτισε τελικά δεύτερη μετά τις The Mamas.

Στο Spotify το “Bulletproof” έχει ακουστεί περισσότερες φορές περισσότερο από το “Move”. Τα σουηδικά γραφήματα λένε μια παρόμοια ιστορία. Το τραγούδι της Dotter μπήκε στη λίστα Svensktoppen για 15 εβδομάδες και κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση για τέσσερις εβδομάδες, παραμένοντας στο Top 3 θέση για έντεκα εβδομάδες. Οι Mamas, από την άλλη πλευρά, έφτασαν στην κορυφή των charts για μόλις μία εβδομάδα και κατάφεραν το Top 3 για δύο εβδομάδες. Ήταν στα διαγράμματα για συνολικά 11 εβδομάδες – ένα μήνα λιγότερο από της Dotter.

Μπορεί το 2018 να μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, αν και fan favourite. Αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή της στο Melodifestivalen ως ερμηνεύτρια, γιατί ως συνθέτρια έχει υπογράψει αρκετές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια, όπως το “A Million Years”  της Mariette ή το “Victorious” της Lina Hedlund.

Οι καλλιτέχνες που έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής για το Melodifestivalen 2021:

  1. Julia Alfrida  (από τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό P4 nästa)
  2. Tusse Chiza
  3. Sannex 
  4. Sami Rekik och Wahl
  5. The Mamas
  6. Dotter

Η πλήρη λίστα με τους υποψηφίους του Melodifestivalen 2021 αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι οι 14 από τους 28 συμμετέχοντες του Melodifestivalen προκύπτουν από την ανοιχτή πρόσκληση σε δημιουργούς του SVT, οι 13 επιλέγονται με πρόσκληση που απευθύνει σε αυτούς το SVT και 1 είναι προέρχεται από τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό, P4 Nästa.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2021 έχει ως εξής:

  • Ο 1ος ημιτελικός 6 Φεβρουαρίου
  • Ο 2ος ημιτελικός 13 Φεβρουαρίου
  • Ο 3ος ημιτελικός 20 Φεβρουαρίου
  • Ο 4ος ημιτελικός 27 Φεβρουαρίου
  • Ο γύρος της δεύτερης ευκαιρίας 6 Μαρτίου
  • Ο τελικός 13 Μαρτίου

Σας θυμίζουμε ότι το Melodifestivalen 2021 λόγω της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί μόνο στην Στοκχόλμη, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2021!

Πηγή: Aftonbladet

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Έλεος μ’ αυτήν την ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων ονομάτων χρόνια τώρα στο MF.
    Ευτυχώς για τη Σουηδία ΔΕΝ είναι αυτή η μουσική της σκηνή. Δυστυχώς για τη γιουροβίζιον είναι καταδικασμένη κάθε χρόνο να τρώει στη μάπα τους κατιμάδες του MF.

    Απάντηση
    • Amesc
      Amesc says:

      Ισχύει ότι στο melfest κάθε χρόνο εμφανίζονται οι ίδιοι και οι ίδιοι, αλλά δεν θα έλεγα ότι η dotter (ακόμη και τώρα που βγάζει εμπορικά τραγούδια) είναι μια κακή λύση.

      Και βέβαια ισχύει ότι το melodifestivalen ΔΕΝ αντιπροσωπεύει ολόκληρη τη σουηδική μουσική σκηνή, παρά μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι της. Και καλό θα είναι να το καταλάβουν αυτό οι παραγωγοί του διαγωνισμού, γιατί κάθε χρόνο η τηλεθέαση όλο και μειώνεται …..

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *