Στην Μόσχα η Dream Team για την τελική μίξη των τραγουδιών της Natalia Gordienko και του Uku Suviste!

Στην Μόσχα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός, κάνοντας συναντήσεις φυσικά με τους στενούς τους φίλους Philipp Kirkorov, Sergey Lazarev και Ani Lorak, όπως είδαμε και μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε και αυτή η επίσκεψη τους στην Μόσχα να μην συνδέεται και με τις υποχρεώσεις τους για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον project manager της Dream Team, Ηλία Κοκοτό, μας γνωστοποίησε ότι ο λόγος της επίσκεψης του στην Μόσχα είναι η τελική μίξη των τραγουδιών της Natalia Gordienko και του Uku Suviste για την Eurovision 2021.

Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που έχουν τεθεί στην Ελλάδα και απαγορεύουν τα ταξίδια προς την χώρα μας, από τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης, έχει δυσκολέψει το έργο των δημιουργών φέτος. Έτσι, προκειμένου να γίνει η τελική παραγωγή των δύο τραγουδιών αντί να έρθουν οι δύο καλλιτέχνες στην Αθήνα, όπως έπραξαν φέτος, μετέβη ο Δημήτρης Κοντόπουλος στην Μόσχα.

Όπως διαβάσατε μέσα από το Eurovisionfun αλλά και με βάση τα όσα αποκάλυψε η ίδια η Natalia Gordienko, το νέο της τραγούδι δεν έχει καμία σχέση με το Prison. Πρόκειται για ένα uptempo dance κομμάτι, αρκετά πιο νεανικό από το προηγούμενο.

Το ίδιο σε κάποιο βαθμό ισχύει και για τον Uku Suviste. Το The Lucky One είναι ένα σύγχρονο ραδιοφωνικό midtempo τραγούδι, που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την κλασσική μπαλάντα, με την οποία κέρδισε το φετινό Eesti Laul!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις συμμετοχές της Dream Team στην Eurovision 2021!

4 ΣΧΟΛΙΑ
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Για παρα πολλους λογους που έχουμε εκθεσει κ σε σχετικο άρθρο. Δεν προσφερει τπτ τηλεοπτικα κ ειναι χασιμο χρονου, οπου φετος με τις ιδιαιτερες συνθηκες ειναι πολυτιμος. Ειναι κ το live on tape που πρεπει να γινει..πρεπει να εχουμε χρονο, να γινει το κλιπ, να φιταξει ο Φωκας χορογραφια κλπ

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *