Φινλανδία: Ο Aksel Kankaanranta δεν θα συμμετάσχει στο UMK 2021!

Σε συνέντευξη του ο εκπρόσωπος της Φινλανδίας στον φετινό ακυρωθέντα διαγωνισμό της Eurovision, επιβεβαίωσε ότι παρά τις αρχικές του σκέψεις, τελικά δεν υπέβαλε συμμετοχή για το UMK 2021. Αυτό σημαίνει ότι ο Aksel Kankaanranta προστίθεται στην λίστα των καλλιτεχνών που θα συμμετείχαν στην Eurovision 2020 και σίγουρα δεν θα τους δούμε να εκπροσωπούν εκ νέου τις χώρες τους στον επόμενο διαγωνισμό.

Το προηγούμενο διάστημα ο Aksel είχε γνωστοποιήσει ότι ετοίμαζε μια νέα συμμετοχή για το UMK 2021. Στην συνέντευξη του τώρα όμως ξεκαθαρίζει ότι δεν κατέθεσε τελικά κάποιο τραγούδι στην δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας.

Σκεφτόμουν να υποβάλω τραγούδι, αλλά τελικά δεν το έκανα.

Παρ΄όλα αυτά ο Aksel δεν αποκλείει στο μέλλον να επιστρέψει στο UMK 2021.

Τώρα ας αφήσουμε μια μικρή χαραμάδα κάποια στιγμή στο μέλλον που θα μπορούσα να υποβάλω ξανά αίτηση. Δεν λέω πραγματικά ότι θα ήθελα να συμμετάσχω ξανά, αλλά ας δούμε. 

Σε αντίθεση με άλλες δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις (Εσθονία, Λιθουανία), η φινλανδική δημόσια τηλεόραση δεν έδωσε wildcard στον Aksel για αυτόματη πρόκριση στον τελικό του UMK 2021. Προς τιμήν του μάλιστα ο Aksel επικροτεί αυτή την απόφαση.

Ήταν το καλύτερο για τον διαγωνισμό, δεν ήθελα ιδιαίτερη μεταχείριση.

Ο Aksel Kankaanranta θα εκπροσωπούσε την Φινλανδία στην Eurovision 2020, μετά την νίκη του στο UMK με το τραγούδι, Looking Back:

https://www.youtube.com/watch?v=EgONBKFQpxE

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *