Αλβανία: Στις 16,17 και 18 Δεκεμβρίου το Festivali i Këngës 59!

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα γνωρίζουμε επισήμως το πρώτο τραγούδι της Eurovision 2021. Όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η Era Rusi, μία εκ των υποψηφίων του FiK 59, το ετήσιο αλβανικό φεστιβάλ τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου!

Χωρίς ζωντανή ορχήστρα για πρώτη φορά το FiK

H Era Rusi αποκάλυψε και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι το Festivali i Këngës 59 για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα διεξαχθεί χωρίς ζωντανή ορχήστρα. Αυτό ήταν κάτι που είχε γίνει γνωστό ως πιθανότητα, προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλος συγχρωτισμός ανθρώπων. Η αλβανική δημόσια τηλεόραση είχε αναφερθεί στο θέμα, σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι αν η πορεία της πανδημίας δεν το επιτρέψει, το FiK 59 θα πραγματοποιηθεί χωρίς ζωντανή ορχήστρα, αλλά με προηχογραφημένη μουσική.

Ούτε κοινό στο FiK 59

Επιπλέον η Era Rusi ανέφερε ότι από όσο γνωρίζει, δεν θα υπάρχει παρουσία κοινού, για τον ίδιο λόγο που δεν θα υπάρχει και η ζωντανή ορχήστρα. Το FiK 59 θα λάβει χώρα στην Πλατεία Ιταλίας των Τιράνων, φεύγοντας από το παραδοσιακό του σπίτι, το Congress Palace.

Κάτοικος Θεσσαλονίκης η Era Rusi

Η Era Rusi αναφέρθηκε και στη ζωή της, λέγοντας πως για εφτά χρόνια ζούσε και εργάζονταν μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Όπως εξήγησε, μιλά άπταιστα ελληνικά, ενώ της αρέσει να ερμηνεύει και ελληνικά τραγούδια.

Δείτε την παρακάτω να ερμηνεύει το “Απόψε Θέλω Να Πιω”:

Ακολουθεί η συνέντευξη:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *