Βέλγιο: Οι Hooverphonic έδιωξαν την Luka Cruysberghs | Κεντρική τραγουδίστρια η Geike Arnaert ξανά!

Μια πραγματικά αναπάντεχη είδηση πριν από λίγο. Οι Hooverphonic αντικατέστησαν την τραγουδίστρια τους Luka Gruysberghs, επαναφέροντας ως φωνή του συγκροτήματος την Geike Arnaert, την ερμηνεύτρια με την οποία σημείωσαν τις περισσότερες επιτυχίες τους.

Οι Hooverphonic στο λιτό δελτίο τύπου που εξέδωσαν πριν από λίγο αναφέρουν την στεναχώρια τους για την αντικατάσταση της Luka, αλλά και τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή της Geike, με την οποία όπως τονίζουν όλα αυτά τα χρόνια από όταν έφυγε από το συγκρότημα, διατήρησαν πολύ καλές σχέσεις.

Συναντηθήκαμε. Ξεκινήσαμε να συζητάμε. Και οι τρεις μας ήμασταν πρόθυμοι να συνεργαστούμε ξανά, έτσι αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να το κάνουμε αυτό. Εξακολουθεί να είναι ο πυρήνας του Hooverphonic, που είναι συνώνυμο του συγκροτήματος για πολλούς ανθρώπους. Είναι τόσο απλό.

Ο σπόρος φυτεύτηκε πριν από πολύ καιρό. Η Geike μου τηλεφώνησε για κάτι πρακτικό. Η συνομιλία ήταν πολύ ευχάριστη. Της είπα ότι ετοιμάζαμε την 20ή επέτειο του «The Magnificent Tree» και ξαφνικά αποδείχθηκε ότι ανυπομονούσαμε να συνεργαστούμε ξανά. Ο διαχωρισμός το 2008 σίγουρα δεν ήταν εχθρικός, όπως είπαν και γράψανε πολλοί.

Alex Callier 

Η Geike Arnaert η οποία από το 2008 ακολουθεί σόλο καριέρα, ενθουσιασμένη για την επιστροφή της στο συγκρότημα δηλώνει:

Θέλαμε να γιορτάσουμε μαζί την εικοστή επέτειο του δίσκου. Είναι μια περίεργη αίσθηση. Επιστρέφω σε αυτό με μεγάλη χαρά. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν οι θαυμαστές. Αλλά μου φαίνεται πολύ καλό. Θα βάλω ξανά τη δική μου ιστορία στα τραγούδια.

Geike Arnaert

Για την αναγκαστική αποχώρηση της Luka, o Alex Callier επικεφαλής του συγκροτήματος δηλώνει ότι είναι μια γλυκόπικρη απόφαση, αλλά θα παραμείνει συνθέτης της, εφόσον και η ίδια το επιθυμεί.

Φυσικά είναι λίγο γλυκόπικρο για την Luka. Είναι εξαιρετική τραγουδίστρια, χωρίς αμφιβολία. Είχαμε τρία υπέροχα χρόνια μαζί της. Αλλά η συνεργασία μας τελειώνει εδώ. Έχουμε ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες και είχαμε πολλές αξέχαστες στιγμές μαζί. Συνεχίζουμε να την υποστηρίζουμε με όλη μας την καρδιά. Θα πάρει ένα σόλο single από την Universal και αν η Luka το θέλει, φυσικά θα συνεχίσω να την συνοδεύω. 

Alex Callier

Οι Hooverphonic με τραγουδίστρια την Geike Arnaert κυκλοφόρησαν ίσως την μεγαλύτερη τους επιτυχία, το Mad About You:

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, είναι αυτονόητο ότι η Geike Arnaert θα είναι η ερμηνεύτρια των Hooverphonic στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό του Βελγίου, όπου θα εκπροσωπήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πηγή: hln.be
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *