Βόρεια Μακεδονία: Με τραγούδι του Borislav Milanov ο Vasil στην Eurovision 2021;

Η Βόρεια Μακεδονία είναι μία από τις πέντε χώρες που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει, αν θα εκπροσωπηθούν στην Eurovision 2021 με τον καλλιτέχνη που θα τις εκπροσωπούσε στον φετινό διαγωνισμό ή θα αναζητήσουν νέο ερμηνευτή. Το πιθανότερο σενάριο εδώ, μετά και την διατήρηση στην εξουσία του φιλοδυτικού Ζόραν Ζάεβ, είναι ότι ο Vasil Garganliev θα έχει μία ακόμη ευκαιρία. Μάλιστα σε story που κοινοποίησε στο προφίλ του στο Instagram o Vasil, τον βλέπουμε με τον συνθέτη Borislav Milanov τον ιδρυτή των Symphonix, που τα τελευταία χρόνια έχει υπογράψει πολλά τραγούδια στο διαγωνισμό. Αυτό φυσικά μας κάνει να σκεφτούμε μήπως ο Borislav Milanov θα είναι ο δημιουργός της συμμετοχής και της γειτονικής μας χώρας;

Ο Borislav Milanov μαζί με τους Symphonix, θα είναι ο συνθέτης της συμμετοχής της Βουλγαρίας στην Eurovision 2021, ενώ είναι γνωστό ότι θα στείλουν εκ νέου τραγούδι στην εσωτερική επιλογή της Γερμανίας με τον Ben Dolic. Άγνωστο παραμένει αν θα υπογράψουν και το 2021 την συμμετοχή της Μάλτας, που εκπροσωπείται εκ νέου από την Destiny ή ίσως και κάποια ακόμη χώρα.

Την Βόρεια Μακεδονία θα εκπροσωπούσε στην Eurovision 2020 o Vasil Garganliev με το τραγούδι You, που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=xPZumQQExQc

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *