Γερμανία: Είναι η γάτα στο “The Masked Singer” η Βίκυ Λέανδρος;

Ένα από τα σόου που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει αίσθηση και μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες έχουν προβληθεί, είναι το The Masked Singer. Διάσημοι τραγουδιστές και όχι μόνο, πίσω από εντυπωσιακές μάσκες και στολές, ερμηνεύουν κάθε εβδομάδα ένα τραγούδι. Κοινό και κριτική επιτροπή βαθμολογούν και αυτός που συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους αποκαλύπτεται και αποχωρεί από το σόου.

Στο χθεσινό επεισόδιο του γερμανικού The Masked Singer, η γάτα, ερμήνευσε το Show Must Go On των Queen, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια. Μάλιστα , οι περισσότεροι χρήστες στα social media αναφέρουν πως η Βίκυ Λέανδρος βρίσκεται πίσω από την εντυπωσιακή στολή.

Η ελληνικής καταγωγής Βίκυ Λέανδρος είναι ιδιαίτερα γνωστή στη Γερμανία, στην οποία κατοικεί και κάνει καριέρα από το 1959 μέχρι και σήμερα. Με τη φήμη της να έχει ξεπεράσει τα όρια της Γερμανίας και έχοντας χτίσει πολύ σημαντικό όνομα στη μουσική σκηνή της Δυτικής Ευρώπης, συμμετείχε στη Eurovision το 1967 και το 1972 με το Λουξεμβούργο.

Στην πρώτη της συμμετοχή με το τραγούδι “L’amour est bleu” κατέλαβε την 4η θέση, ενώ πέντε χρόνια αργότερα με το “Après Toi” χάρισε στο Μεγάλο Δουκάτο την τρίτη του νίκη στον διαγωνισμό.

Το The Masked Singer θα μεταδοθεί και από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ στο δεύτερο μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τον Σάκη Ρουβά, να αναλαμβάνει την παρουσίαση του εντυπωσιακού αυτού project.

Πιστεύετε ότι όντως η Βίκυ Λέανδρος βρίσκεται πίσω από την αμφίεση της γάτας;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *