Γερμανία: Η Βίκυ Λέανδρος ήταν η “Γάτα” στο The Masked Singer!

Η επέλαση του The Masked Singer συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο, αφού σημειώνει πολύ μεγάλες τηλεθεάσεις όπου και αν προβάλλεται. Στο χθεσινό επεισόδιο του γερμανικού The Masked Singer, αποκαλύφθηκε η Γάτα (Katze), η οποία δεν ήταν άλλη από την θρυλική Βίκυ Λέανδρος, την νικήτρια της Eurovision 1972 για το Λουξεμβούργο.

Η Βίκυ Λέανδρος έκανε καλή δουλειά, μπερδεύοντας κοινό και κριτική επιτροπή, αφού μόλις ένα μέλος της επιτροπής προέβλεψε σωστά ότι ήταν αυτή. Μπορείτε να δείτε την στιγμή της αποκάλυψης στο παρακάτω βίντεο:

Η ελληνικής καταγωγής Βίκυ Λέανδρος είναι ιδιαίτερα γνωστή στη Γερμανία, στην οποία κατοικεί και κάνει καριέρα από το 1959 μέχρι και σήμερα. Με τη φήμη της να έχει ξεπεράσει τα όρια της Γερμανίας και έχοντας χτίσει πολύ σημαντικό όνομα στη μουσική σκηνή της Δυτικής Ευρώπης, συμμετείχε στη Eurovision το 1967 και το 1972 με το Λουξεμβούργο.

Στην πρώτη της συμμετοχή με το τραγούδι “L’amour est bleu” κατέλαβε την 4η θέση, ενώ πέντε χρόνια αργότερα με το “Après Toi” χάρισε στο Μεγάλο Δουκάτο την τρίτη του νίκη στον διαγωνισμό.

Το The Masked Singer θα μεταδοθεί και από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ στο δεύτερο μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τον Σάκη Ρουβά, να αναλαμβάνει την παρουσίαση του εντυπωσιακού αυτού project.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *