Ελλάδα: Ακούστε το νέο τραγούδι της Stefania με τον Rein, SWIPE!

Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο τραγούδι της Stefania, σε συνεργασία με τον Ολλανδό τραγουδιστή Rein van Duivenboden, που έχει τίτλο SWIPE.

Η Stefania και ο Rein κάνουν την απόσταση μεταξύ τους λίγο πιο εύκολη, με το συγκεκριμένο τραγούδι και με τη χορευτική κίνηση Swipe.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε με αφορμή τον κορωνοϊό. Δυστυχώς, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τηρούμε τα μέτρα που αφορούν τον ιό. Αν και τώρα γνωρίζουμε όλους τους κανόνες, η Stefenia και ο Rein βρήκαν μια φοβερή ιδέα να διατηρήσουν τις αποστάσεις μέσω του Swipe. Εκτός από το ότι το τραγούδι ακούγεται πολύ ωραίο, υπάρχει επίσης μια σύντομη κίνηση στο τραγούδι. Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτόν τον χορό.

Δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι John-Lewis Cabot και H. E. Kok.

Είναι ένα ραδιοφωνικό – χορευτικό τραγούδι. Η ομάδα της Stefania ελπίζει ότι και αυτό το τραγούδι θα ενθουσιάσει τους μικρούς και τους μεγάλους θαυμαστές της.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το νέο τραγούδι της Stefania με τον Rein:

Να σημειωθεί ότι το τραγούδι έχει διάρκεια 3 λεπτά και θα μπορούσε άνετα να σταθεί επάξια στην σκηνή της Eurovision!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John
    John says:

    Πολύ καλο αν ήταν στα αγγλικα άνετα θα μπορούσες να πάει ….Με κάτι τέτοιο πρέπει να πάει στην Eurovision πολύ δυναμικό σύγχρονο και χορευτικό …. Arcade – Κοντόπουλε ακούτε ;

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Θυμίζει πολύ Jason Derulo, αλλά της πάει!!! Το καλύτερο τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει η Stefania μέχρι στιγμής… Για να δούμε τι της ετοιμάζουν και οι δικοί μας…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *