Ελλάδα: Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για την συμμετοχή μας στην Eurovision 2017!

Καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα ήταν σήμερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο παρουσιαστής, επιχειρηματίας και τηλεοπτικός παραγωγός Νίκος Κοκλώνης. Εκτός των πολλών άλλων ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε και σε μία άγνωστη λεπτομέρεια για την συμμετοχή μας στην Eurovision 2017.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Κοκλώνης που με την εταιρεία του ήταν χορηγός της ελληνικής αποστολής στην Eurovision 2017, κάλυψε μέρος των εξόδων. Εκείνη η χρονιά όμως αποδείχθηκε άσχημη επιχειρηματικά για τον ίδιο και έτσι όπως αποκαλύπτει, αναγκάστηκε προκειμένου να καλύψει την χορηγία που είχε προσφέρει, να πουλήσει τα πάντα.

Έπεσε η εταιρεία έξω και δεν είχα να πληρώσω τα έξοδα της αποστολής της Ελλάδας στη Eurovision. Ήταν πολλά λεφτά, 40-50.000. Και πούλησα τα πάντα για να τα καλύψω όπως είχα υποσχεθεί. Δεν το ξέρει κανείς.

Νίκος Κοκλώνης

Σας υπενθυμίζουμε ότι το 2017 την Ελλάδα εκπροσώπησε στο διαγωνισμό η Demy με το This Is Love. Όλα τα έξοδα εκείνης της συμμετοχής μας καλύφθηκαν από χορηγούς, με μεγάλο χορηγό το Ίδρυμα Μπούμπουρα, που εδρεύει στην Οδησσό της Ουκρανίας.

Πηγή: znews
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *