Εσθονία: “Ο Uku Suviste ίσως κέρδιζε την Eurovision 2020” αναφέρει ο πρώην παραγωγός του Eesti Laul!

Ο πρώην παραγωγός του Eesti Laul, Mart Normet, πιστεύει ότι ο Uku Suviste θα είχε πετύχει στην Eurovision και ίσως μάλιστα κέρδιζε τον διαγωνισμό, με το τραγούδι “What Love is”.

“Το τραγούδι είναι ειλικρινές, καλά ερμηνευμένο, καλογραμμένο. Μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι”, είπε ο Normet στην εσθονική δημόσια τηλεόραση την Κυριακή.

https://www.youtube.com/watch?v=3EIQ6U039ms

Ο Normet σχολίασε και τα τρία φαβορί σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, λέγοντας πως δεν συμφωνεί απόλυτα με όσα προέβλεπαν, παρ’ όλα αυτά θεωρεί θετικό το γεγονός ότι τρία από τα μεγαλύτερα φαβορί ήταν χώρες που δεν έχουν κερδίσει ποτέ στο διαγωνισμό.

“Υπό αυτή την έννοια, είναι ακόμη πιο θλιβερό το γεγονός ότι ο διαγωνισμός ακυρώθηκε επειδή φέτος, οι τρεις χώρες που ήταν φαβορί είναι χώρες που δεν έχουν κερδίσει εδώ και πολύ καιρό”, δήλωσε ο Normet.

Από αυτές τις τρεις συμμετοχές, στον Normet άρεσε περισσότερο στο τραγούδι “Tears Getting Sober” της Βουλγαρίας. “Έχει κάποιες στιγμές Billie Eilish, αλλά δεν είναι τόσο σκοτεινό. Και όταν άκουσα αυτά τα τραγούδια, αυτό με κράτησε περισσότερο”, είπε ο Normet.

Από την άλλη, δεν του άρεσε τόσο πολύ η συμμετοχή της Ελβετίας. Ωστόσο, ο Normet αναγνώρισε ότι πολλοί καλοί τραγουδιστές έχουν προέλθει από τη γενέτειρα του τραγουδιστή Gjon Muharremaj, το Κόσοβο!

Όσο αφορά την ισλανδική συμμετοχή “Think About Things”, σύμφωνα με τον Normet ακούγεται πολύ ωραία και δεν είναι καθόλου ειρωνικό.

Σήμερα, Τετάρτη 11/11 και αύριο Πέμπτη 12/11, θα ανακοινωθούν οι 24 υποψήφιοι που θα διαγωνισθούν στο Eesti Laul 2021 για την εκπροσώπηση της Εσθονίας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Πηγή: ERR
2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *