Εύη Παπαμιχαήλ: “Προσεγγίσαμε και Κύπριους καλλιτέχνες”!

Η αρχηγός της κυπριακής αποστολής στον διαγωνισμό της Eurovision, κα ΕύηΠαπαμιχαήλ, αναφερόμενη στην επιλογή της Έλενας Τσακρινού ως εκπροσώπου της χώρας στον διαγωνισμό, έδωσε σημαντικές λεπτομέρειες σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην εκπομπή του Omega TV, Έλα Να Δεις!

Η κα Παπαμιχαήλ έδωσε απάντηση σε όλους αυτούς που κατακρίνουν το ΡΙΚ ότι δεν επιλέγονται Κύπριοι καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια. Όπως χαρακτηριστικά είπε, το ΡΙΚ προσέγγισε και Κύπριους καλλιτέχνες και δημιουργούς κάτι που κάνει κάθε χρόνο, αλλά με διαφορά η πρόταση της PANIK Records και το τραγούδι των εν λόγω δημιουργών ήταν μακράν η καλύτερη.

Το ΡΙΚ είναι πολύ χαρούμενο με το El Diablo και μάλιστα η κα Παπαμιχαήλ φάνηκε σίγουρη ότι το τραγούδι θα αρέσει πολύ. Δεν πιστεύει ότι η ανακοίνωση του τραγουδιού θα  καθυστερήσει πολύ, αφού μένουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμη να πραγματοποιηθούν πριν την κυκλοφορία του.

Όσο αφορά τώρα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2021, η κα Παπαμιχαήλ δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως θα επικρατήσει το χειρότερο σενάριο, δηλαδή η διεξαγωγή του διαγωνισμού μέσω live on tape videos, αλλά ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Το ίδιο μάλιστα θεωρεί και η EBU, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κα Παπαιχαήλ.

Τέλος, αν και δεν έδωσε κάποια πληροφορία για το El Diablo, η αρχηγός της κυπριακής αποστολής περιέγραψε το El Diablo ως ένα πολύ σύγχρονο τραγούδι, που θα γίνει επιτυχία και θα αρέσει στο πρώτο του άκουσμα!

Με ενδιαφέρον αναμένουμε το El Diablo λοιπόν!

1 reply
  1. john
    john says:

    πιστευω οτι το τραγουδι θα ειναι πολυ καλο και αν ειναι dance -uptempo οπως φαινεται θα συγκριθει σιγουρα με την δικη μας συμμετοχη …

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *