Ισλανδία: Μέσα από 11 τραγούδια η επιλογή της συμμετοχής για την Eurovision 2021!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο εκπρόσωπος της Ισλανδίας στην Eurovision 2021, Daði Freyr, αποκάλυψε πως δουλεύει πάνω σε 11 demo, ένα από τα οποία θα γίνει το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην επερχόμενη Eurovision.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να ολοκληρώσω το κομμάτι μου για την Eurovision. Έχω δημιουργήσει περίπου 11 demo, όπου θα επιλέξω ένα και θα επικεντρωθώ σε αυτό. Θέλω να κυκλοφορήσω ένα EP κάπου κοντά την Eurovision, αλλά δε θέλω να υποσχεθώ τίποτα γιατί πρέπει να κάνω περιοδεία καθώς και πολλά πράγματα για την Eurovision. Ο ανταγωνισμός στην Eurovision είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να γράφεις το τραγούδι και να κάνεις την παράσταση.

Ήταν πάντα στόχος του να διαγωνιστεί στην Eurovision;

Είναι περίεργο να σκεφτόμαστε σε αυτό το σημείο πόσο μεγάλο ρόλο έχει διαδραματίσει η Eurovision στη ζωή μου, επειδή δεν ήταν εκεί που πήγαινα. Το 2017 έγραψα ένα τραγούδι και το έστειλα στην ισλανδική επιτροπή, αλλά χωρίς πραγματική πρόθεση να το τραγουδήσω. ήταν απλά ένα demo και δεν ήθελα πραγματικά να το τραγουδήσω, αλλά είπαν ότι θα έπρεπε να το κάνω. Αυτή ήταν η στιγμή που η μουσική έγινε η πρώτη μου δουλειά. Πήγε πολύ πιο πέρα ​​από ό,τι νόμιζα ποτέ. Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν τη Eurovision ως διαφορετικό πράγμα. Για μένα, είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα στην Ευρώπη για την προώθηση ενός τραγουδιού. Έχεις τρία λεπτά, ένα τραγούδι, μια ολόκληρη ομάδα παραγωγής γύρω σου για να κάνεις ένα συμπυκνωμένο πράγμα, το βλέπω απλώς ως ευκαιρία να κάνω μια πραγματικά δροσερή παράσταση που δεν θα είχα κάνει ποτέ αν δεν ήταν για την Eurovision.

Ο Daði Freyr Pétursson με το Think About Things ήταν το μεγάλο φαβορί για την νίκη στον φετινό ακυρωθέντα διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

https://www.youtube.com/watch?v=1HU7ocv3S2o

Πηγή: NME

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *