Ιταλία: Αυτοί είναι οι 20 διαγωνιζόμενοι στο Sanremo 2021 σύμφωνα με τα ΜΜΕ!

Η RAI επιμένει ότι το Sanremo 2021 θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως και τις 6 Μαρτίου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, αν και οι τελικές ανακοινώσεις αναμένονται τον Ιανουάριο. Η ιστοσελίδα recensiamomusica όπως κάθε χρόνο δημοσίευσε μια λίστα με τα πιθανότερα ονόματα καλλιτεχνών που θα δούμε να διαγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία του φεστιβάλ και τα οποία σύμφωνα με τους κανονισμούς θα διεκδικήσουν και την ιταλική εκπροσώπηση στην Eurovision 2021.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τους 20 καλλιτέχνες που είναι πιθανότερο να δούμε στο Sanremo 2021:

1. Gaia
2. Noemi
3. Fulminacci
4. Leo Gassmann
5. Irama
6. Mr. Rain
7. Elodie
8. Ermal Meta
9. Fasma
10. Luca Carboni
11. Fede
12. The Kolors
13. Malika Ayane
14. Tommaso Paradiso
15. Colapesce e Dimartino
16. Francesco Renga
17. Michele Bravi
18. Annalisa
19. Bugo
20. Måneskin

Ανάμεσα στα ονόματα συναντούμε τον Ermal Meta που ήταν ο νικητής του Sanremo 2018 και εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision την ίδια χρονιά, σε ένα ντουέτο με τον Fabrizio Moro, το Non Mi Avette Fato Niente, που κατέκτησε την πέμπτη θέση στην τελική βαθμολογία.

Επίσης υπάρχουν αρκετοί καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει ξανά στο φεστιβάλ, όπως η Annalisa, o Bugo, o Michele Bravi, οι The Kolors, η Elodie, o Irama κ.α. Στην λίστα ξεχωρίζουν επίσης οι Måneskin, ένα από τα δημοφιλέστερα ποπ-ροκ συγκροτήματα της σύχγρονης ιταλικής μουσικής σκηνής.

Στις 17 Δεκεμβρίου η RAI θα ανακοινώσει τους 20 φιναλίστ της μεγάλης κατηγορίας. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Diodato ήταν ο νικητής του Sanremo 2020 και εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2020, που τελικά ακυρώθηκε, με το τραγούδι Fai Rumore:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *