Κροατία: Η Nina Kraljić προμηνύει την συμμετοχή της στο Dora 2021;

Η Nina Kraljić, πρώην νικήτρια του The Voice, κάτοχος του βραβείου καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας στην Κροατία το 2016 και εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision την ίδια χρονιά, με το Lighthouse, στα κοινωνικά της δίκτυα ανέφερε για άλλη μια φορά, ότι υπάρχει μεγάλη η πιθανότητα να την δούμε να διαγωνίζεται στο Dora 2021.

Συγκεκριμένα, με αφορμή ένα άρθρο για το νέο της τραγούδι, η ίδια ευχαρίστησε τους φανς της για την επιτυχία αυτή ενώ ταυτοχρόνως έδωσε ραντεβού πιθανώς για το Dora 2021.

Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

Hvala puno što ste me proglasili pobjednicom i slušate pjesmu Čuvaj me. Puno znači ❤️ Tko zna, možda se vidimo i na Dori 😉

Δημοσιεύτηκε από Nina Kraljić στις Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

 

Σας ευχαριστώ πολύ που με ψηφίσατε για νικητή και ακούσατε το τραγούδι Čuvaj me. Σημαίνει πολλά. Ποιος ξέρει, ίσως τα πούμε σύντομα.

Ο τελικός του Dora 2021 θα διεξαχθεί στην πόλη της Οπατίας στις 13 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το γεγονός αν ο φετινός εκπρόσωπος, Damir Kedžo, θα επιστρέψει, εφόσον δεν πρόκειται να επιλεχθεί με απευθείας ανάθεση από τον δημόσιο φορέα της χώρας, HRT. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου.

Παρακάτω η εμφάνιση της Nina Kraljić στην Eurovision 2016, όπου κατέλαβε την 23η θέση:

Θα θέλατε να δείτε την Nina Kraljic ξανά στην σκηνή της Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *