Κροατία: Χωρίς τον Damir Kedžo το Dora 2021!

Παρά τις φήμες που είχαν δημιουργηθεί, ο Damir Kedžo, ο οποίος θα εκπροσωπούσε την Κροατία στην Eurovision 2020, δεν θα λάβει εκ νέου μέρος στον εθνικό τελικό της χώρας, Dora 2021.

Σε συνέντευξη του στην Κροάτικη εφημερίδα Dnevnik, ο ίδιο επεσήμανε ότι:

Ο μόνος λόγος που πήρα μέρος στο Dora ήταν επειδή άκουσα ένα τραγούδι το οποίο πίσεψα 100% και πίστεψα επίσης ότι θα μπορούσε να εκπροσωπήσει την κροατία στην Eurovision. Είναι τρελό να περιμένετε κάτι από εμένα. Δεν σκέφτηκα να υποβάλω συμμετοχή και δεν έχω ένα τραγούδι που να το πιστεύω το ίδιο ώστε να το δω επάνω στην σκηνή, οπότε είναι όχι από εμένα για το θέμα αυτό. Αυτό τον καιρό εστιάζω σε νέα μουσικά πρότζεκτ και έρχεται ένα νέο τραγούδι στα Αγγλικά, με τίτλο “Remember”.

O Damir μίλησε και για την μάχη που έδωσε με τον Covid-19 στον οποίο προσφάτως βρέθηκε θετικός ενημερώνοντας και το κοινό του μέσω από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Τα συμπτώματα ήταν σχετικά ήπια, είχα πυρετό για δύο ημέρες, πόνο στα κόκκαλα, είχα χάσει την όσφρηση και την γεύση. Ακόμη δρω όπως και πριν τον ιό. Φορώντας πάντα την μάσκα, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας επειδή πιστεύω πως δεν αφορά μόνο τον εαυτό μας. Σκέφτομαι κυρίως το ότι βρίσκονται άλλοι άνθρωποι γύρω μου και δεν θα ήθελα να τους μολύνω ακούσια.

Υπενθυμίζουμε πως το Dora 2021, μέσα από το οποίο θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Κροατίας στην Eurovision 2021, θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου. Η δημόσια τηλεόραση της χώρας πήρε την απόφαση να διοργανώσει και για την επόμενη Eurovision τον εθνικό τελικό Dora, σεβόμενη το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι με την πόλη της Οπατίας. 14 αντί 16 τραγουδιών που συμμετείχαν στο φετινό Dora, θα διαγωνισθούν για την εκπροσώπηση της χώρας. Λόγω της πανδημίας στην σκηνή θα επιτρέπονται πέντε άτομο και προηχογραφημένα φωνητικά, όπως θα συμβεί δηλαδή και στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021, στο Ρότερνταμ. Εκτός των 14 τραγουδιών που θα διαγωνισθούν στο Dora 2021, θα υπάρξουν και 4 αναπληρωματικά, στην περίπτωση που κάποιος εκ των φιναλίστ αποχωρήσει πριν την έναρξη των προβών. Στην περίπτωση που οι πρόβες ξεκινήσουν και κάποιος αποχωρήσει, τότε δεν θα αντικατασταθεί.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *