Κύπρος: Ο κύβος ερρίφθη για την Eurovision 2021 | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Στον αγαπημένο του μήνα τον Νοέμβριο, το ΡΙΚ φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση του εκπροσώπου του στην Eurovision 2021.

Με γυναίκα τραγουδίστρια η Κύπρος στην Eurovision 2021

Μετά την επιβεβαίωση του Ιουνίου, ότι ο Sandro δεν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον επόμενο διαγωνισμό και ότι το ΡΙΚ θα αναζητήσει νέο εκπρόσωπο, γράφηκαν πολλά, διακινήθηκαν πολλές φήμες (με κάποιες από αυτές να είναι βάσιμες και κάποιες άλλες όχι), με την κυπριακή όμως δημόσια τηλεόραση να μένει σιωπηλή, δουλεύοντας μεθοδικά για την καλύτερη δυνατή συμμετοχή στην Eurovision 2021.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας και όπως πρώτα διαβάζετε μέσα από το Eurovision Fun, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με μία καλλιτέχνιδα, της PANIK Records, προκειμένου να σηκώσει το βάρος της εκπροσώπησης της Κύπρου τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Αν και το όνομα της έχει ακουστεί στο παρελθόν μεταξύ αυτών των οποίων θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν είτε την Κύπρο, είτε την Ελλάδα στο διαγωνισμό, δεν ήταν από τα ονόματα που φημολογήθηκαν έντονα το προηγούμενο διάστημα, να διεκδικούν το εισιτήριο της Μεγαλονήσου στην Eurovision 2021.

Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας και είναι μία από τις πιο νέες ανερχόμενες τραγουδίστριες της ποπ σκηνής και χωρίς αμφιβολία μπορεί να σταθεί επάξια στη σκηνή της Eurovision, αφού πέρα από μία πολύ καλή φωνή διαθέτει και μια εντυπωσιακή παρουσία.

Πιθανότατα στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΡΙΚ σήμερα το βράδυ, να υπάρξει και η έγκριση, ώστε πολύ σύντομα να έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Τι συμβαίνει με το τραγούδι;

Το ΡΙΚ έχει καταλήξει και στο τραγούδι, καταφέρνοντας να έχει ως δημιουργό της φετινής του συμμετοχής, ένα πραγματικά πολύ μεγάλο όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση στην ανακοίνωση του. 

Για μία ακόμα φορά η ομάδα του ΡΙΚ που ασχολείται με τον διαγωνισμό, αποδεικνύει την προσήλωση και την αγάπη της στο project Eurovision, ελπίζοντας ότι και στην Eurovision 2021, η συμμετοχή της Κύπρου θα προκαλέσει αίσθηση και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Θυμίζουμε ότι το ΡΙΚ έχει ήδη ανακοινώσει ως καλλιτεχνικό διευθυντή της συμμετοχής του στον επόμενο διαγωνισμό, τον αυστριακής καταγωγής, Marvin Dietmann, που ήταν υπεύθυνος για την σκηνική παρουσίαση τόσο της νικητήριας συμμετοχής της Αυστρίας στην Eurovision 2014 με την Conchita Wurst,  αλλά και της νικητήριας συμμετοχής στην βαθμολογία των επιτροπών, της Αυστρίας στην Eurovision 2018 με τον Cesár Sampson.

Σεβόμενοι ότι τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η συνεργασία, αλλά και το γεγονός ότι το ΡΙΚ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα κάτι, δεν θα δημοσιεύσουμε το όνομα της καλλιτέχνιδος, ούτε του συνθέτη, ευχόμενοι ταυτόχρονα καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2021!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Από αυτά τα οποία είπατε, συνάγω ότι το ΡΙΚ μας έκλεψε τη Ζόζεφιν. Κρίμα, γιατί την ήθελα με την Ελλάδα στο μέλλον. Πάντως ανεξάρτητα από την επιλογή, καλό θα ήταν η Κύπρος να αρχίσει να δίνει σημασία και στους δικούς της καλλιτέχνες, ήδη τρώει κράξιμο από όλο το bubble για τις επιλογές της με Έλληνες. Είναι κρίμα τόσα ταλαντούχα νέα παιδιά να περιμένουν κι αυτά μια ευκαιρία και εν τέλει να μην έρχεται ποτέ!

    Απάντηση
    • Heyhey
      Heyhey says:

      Αν δεν κάνω λάθος η Ζοζεφιν είχε δηλώσει ότι θα πήγαινε στο διαγωνισμό σε 2-3 χρόνια όχι ακόμα, και με σωστό τραγούδι. Ελπιζω να μην τη χάσουμε και αυτή!

      Απάντηση
    • Αντρέας
      Αντρέας says:

      Κανένα κράξιμο δεν τρώει… και η Κύπρος Ελλάδα είναι, και έχουμε και την ίδια μουσική βιομηχανία, και η Ελλάδα την εκπροσώπησαν Κύπριοι. Έλεος οτι θέλετε λέτε.

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Πάντως εγώ όταν το ΡΙΚ ανακοίνωσε ότι δεν πάει ο Sandro, είδα σε πολλά ξένα sites σχόλια να λένε ότι πρέπει η Κύπρος να ψαχτει με δικούς της καλλιτέχνες και αλλά χειρότερα. Δεν τα λέω στον αέρα, τα έχω δει και το γράφω. Ό,τι και να λέμε όμως η απόφαση πάρθηκε, καλή τύχη στην Κύπρο!

        Απάντηση
  2. Κωστης
    Κωστης says:

    Μακάρι να είναι η Τσαγκρινου διαθέτει και φωνή και όμορφη είναι και χορεύει! Ελπίζω αν πάει να τα πάει περίφημα είναι μια πολύ αξιόλογη κοπέλα την γνωρίζω ως φαν και έχει δυνατότητες ειδικά σε αγγλικά κομμάτια!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] According to EurovisionFun, the broadcaster are in the final stages of confirming their artist for Rotterdam. A source claims that they have opted to select a “a fresh face of the music industry” via PANIK Records. […]

  2. […] According to EurovisionFun, the broadcaster are in the final stages of confirming their artist for Rotterdam. A source claims that they have opted to select a “a fresh face of the music industry” via PANIK Records. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *