Σουηδία: Δύο ακόμη ονόματα προστίθενται στη λίστα για το Melodifestivalen 2021!

Η Aftonbladet στο σημερινό της φύλλο μας δίνει άλλα δύο ονόματα που πιθανόν να συμμετάσχουν στο Melodifestivalen 2021. Λέμε ότι θα συμμετάσχουν γιατί όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια η Aftonbladet όσα μεταδίδει ισχύουν σχεδόν απόλυτα. Για το Melodifestivalen 2020 πέτυχε τα 23 από τα 24 ονόματα που ανέφερε. Οι δύο επόμενοι καλλιτέχνες που θα δούμε στο Melodifestivalen 2021 είναι η Lovad και η Lova Sönnerbo.

Lovad

Αρκετές πηγές επιβεβαιώνουν στην Aftonbladet ότι η καλλιτέχνης Lovad , της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Lova Drevstam, είναι έτοιμη να διαγωνιστεί στο Melodifestivalen 2021. Είναι 28 ετών και πρόσφατα είχε επιτυχία με το τραγούδι “Vi gjorde vårt bästa” το οποίο τραγουδά μαζί με τον Albin Johnsén.

Ταυτόχρονα οι Albin Johnsén και ο Mattias Andréasson βρίσκονται πίσω από το τραγούδι της Lovad. Οι ίδιοι έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές στο Melodifestivalen, ως καλλιτέχνες και συνθέτες.

Πρόκειται, για μια χορωδιακή ποπ, που απαιτεί πραγματικά μια καλή φωνή, το τραγούδι είναι ιδανικό για τον Lovad.

Lova Sönnerbo

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η Lova, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Lova Sönnerbo, είναι 22 ετών και έχει μεγάλη σημασία η συμμετοχή της στο Melodifestivalen. Η Lova κέρδισε το Lilla Melodifestivalen το 2012 και ήταν υποψήφια για βραβείο ως καλλιτέχνης του μέλλοντος στο P3 Guld gala 2019 ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι “Lonely ones” .

Η πηγή αναφέρει ότι έχουν γίνει συζητήσεις για αυτήν αν θα είναι στο Melodifestivalen, αλλά δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή της. Σε κάθε περίπτωση, η δισκογραφική εταιρεία της επενδύει σε μεγάλο βαθμό, σε μία τέτοια συμμετοχή.

Οι καλλιτέχνες που έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής για το Melodifestivalen 2021:

  1. Julia Alfrida  (από τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό P4 nästa)
  2. Tusse Chiza
  3. Sannex 
  4. Sami Rekik och Wahl
  5. The Mamas
  6. Dotter
  7. Jessica Andersson
  8. Klara Hammarström
  9. Alvaro Estrella
  10. Arvingarna
  11. Paul Rey
  12. Lovad

Οι καλλιτέχνες που πιθανόν να δούμε στο Melodifestivalen 2021:

  1. Eric Saade
  2. Lova Sönnerbo

Η πλήρη λίστα με τους υποψηφίους του Melodifestivalen 2021 αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι οι 14 από τους 28 συμμετέχοντες του Melodifestivalen προκύπτουν από την ανοιχτή πρόσκληση σε δημιουργούς του SVT, οι 13 επιλέγονται με πρόσκληση που απευθύνει σε αυτούς το SVT και 1 είναι προέρχεται από τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό, P4 Nästa. Για το Melodifestivalen 2021 έχουν υποβληθεί 2747 τραγούδια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2021 έχει ως εξής:

  • Ο 1ος ημιτελικός 6 Φεβρουαρίου
  • Ο 2ος ημιτελικός 13 Φεβρουαρίου
  • Ο 3ος ημιτελικός 20 Φεβρουαρίου
  • Ο 4ος ημιτελικός 27 Φεβρουαρίου
  • Ο γύρος της δεύτερης ευκαιρίας 6 Μαρτίου
  • Ο τελικός 13 Μαρτίου

Σας θυμίζουμε ότι το Melodifestivalen 2021 λόγω της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί μόνο στην Στοκχόλμη, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2021!

Πηγή: Aftonbladet

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *